kommun_skoterska
Johan Stomberg och Gill BrodinFoto: Pressbild

Stomberg ny ordförande i Centerpartiet

Centerpartiet har valt ny ordförande i samband med årsmötet, Johan Stomberg tar över ordförandeklubban.

centrum_artikel_host

Centerpartiets årsmöte hanterade bland annat frågan om aktivitetscenter i Valsta som varit omdebatterat bland valsta- och märstabor.
– Jag tror att aktivitetscentret kommer bidra till många goda framtidsutsikter för valstaborna och andra invånare i kommunen, sa Johan Stomberg nyvald ordförande i Centerpartiet i Sigtuna kommun.

Gill Brodin, gruppledare, anser att mötesplatsen där kultur, aktiviteter och service blandas ska ge alla människor förutsättningar för ett levande, tryggt och hållbart Valsta och Sigtuna kommun.

pantamera_avc_helsida
joes-helsida

Idoler och fältare gör gemensam sak mot psykisk ohälsa

Nyheter I en inspirerande sammanslagning av engagemang och kreativitet samlades Sigtuna kommuns fältassistenter Pelle, Camilla, Roger och Carina tillsammans med välkända artister och en passionerad föreläsare i Råbergshallen förra lördagen. Syftet med evenemanget var att sprida medvetenhet om psykisk hälsa och samla in medel till förmån för Suicide Zero.

sap_sep23_helsida

Pristak på Arlanda införs

Nyheter Arlanda har länge varit föremål för resenärers ilska över de hutlösa matpriserna som erbjuds vid terminalerna. Nu, som ett svar på dessa klagomål, tar Swedavia ett steg mot att sätta stopp för de tokdyra måltiderna.

nrh_sigtuna
EXTRA

Grov misshandel på buss

Blåljus Under natten till söndag inträffade en allvarlig misshandel på en buss mellan Märsta och Sigtuna där fem okända gärningspersoner är nu misstänkta för brottet. Polisen utreder händelsen som grov misshandel.

hockeyskola_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen 24 september: märsta.nu ger dig den senaste informationen

adhd_kommun

Man misstänkts för våldsamt motstånd och olaga hot på Arlanda

Blåljus Under de tidiga morgontimmarna på utspelade sig en händelse på Terminal 5 vid en av Sveriges mest trafikerade flygplatser, där en man greps av polisen efter att ha misstänkts för våldsamt motstånd mot tjänstemän. Händelsen ägde rum i avgångshallen på terminalen och ledde till ett pådrag av polis och säkerhetsvakter.

Morgonkollen

Notiser Välkommen till Morgonkollen med märsta.nu, din dagliga uppdatering om vad som händer i kommunen. Här är dagens sammanfattning:

defacto_helsida

Fler parkeringsplatser utanför Forum

Nyheter Arbetet med att utöka antalet parkeringsplatser vid Forum, beläget i korsningen Ringvägen/Stockholmsvägen i Märsta, har nu påbörjats. Detta efterlängtade projekt är en välkommen nyhet för anställda och besökare i området.

moderat_fokus_helsida

Landshövdingen besökte kommunen

Nyheter Landshövdingen Anna Kinberg-Batra besökte Sigtuna kommun den 21 september. Under besöket betonade hon vikten av Arlanda och dess omgivningar för tillväxt, säkerhet och hållbarhet både för regionen och hela landet.

centrum_host_helsida
ica_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

moderat_bli_medlem
joes_outsider
connys
pantamera_out
swedol_outsider
ica_outsider
kommun_adhd_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
kommun_skoterska_outsider
nrh
hockeyskola_outsider
socialdem_sep23_outsider