eldsjal2024_pan
Foto: Arkiv/Daniel Iskandar

Stöld i Taxfreebutiken på Terminal 2

En man har gripits av polisen på Arlanda flygplats, misstänkt för stöld från en butik belägen vid terminal 2. Polisens snabba ingripande resulterade i att en del av de stulna varorna återlämnades till butiken, medan resterande varor har tagits i beslag och ingår nu i den pågående utredningen kring stölden.

centrum_artikel_host

Händelsen ägde rum när butikspersonal upptäckte att en man försökte stjäla varor från butiken på Terminal 2 under förmiddagen. Personalen agerade omedelbart genom att tillkalla polisen som befann sig på plats. Polisen grep mannen på platsen och genomförde en genomsökning av hans ägodelar. Efter noggrann undersökning kunde polisen identifiera och återlämna en del av de stulna varorna till butiken. Denna snabba respons och åtgärd möjliggjorde att butiken fick tillbaka en del av sin stulna egendom.

Denna text genererades med en textrobot

EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

eldsjal2024_helsida

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

mp_helsida_eu
connys_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
mp_eu_outsider
connys
nrh_sigtuna
pantamera_out