kommun_skoterska
Foto: Finnair

Stökig passagerare försenade plan

En stökig passagerare försenade ett Finnairplan från Arlanda till Doha under måndagen.

centrum_artikel_host

En händelse på Arlanda flygplats tvingade ett Finnair-plan att vända tillbaka till gaten och försenas, rapporterar Expressen. Händelsen inträffade på flygningen AY1983, som var på väg till Doha och skulle ha lyft klockan 16:10. Under taxning ut på startbanan uppstod en ordningsstörning ombord, vilket ledde till att piloten beslutade att återvända till gaten. Polis tillkallades och en passagerare omhändertogs av polispatruller.

Mari Kanerva, presskommunikatör på Finnair, uppger för Expressen att en stökig passagerare var orsaken till händelsen, men det var oklart varför passageraren agerade på detta sätt. Planet försenades med 1 timme och 20 minuter på grund av händelsen men kunde sedan fortsätta sin resa. Swedavia bekräftade att planet tvingades återvända till gaten och att polisen var närvarande under händelsen.

mp_ute_helsida
pantamera_avc_helsida
joes-helsida

Kommunen växer mest i Skånela och Märsta

Nyheter Sigtuna kommun har under de senaste åren varit på stark tillväxtspår, och enligt färsk statistik från Statistiska centralbyrån (SCB) har befolkningen ökat betydligt. Vid årsskiftet 2023 hade kommunen nått en befolkning på 51 876 invånare, en ökning med imponerande 20 procent under den senaste tioårsperioden.

connys_helsida

Man greps med vapen och kniv

Blåljus En dramatisk händelse utspelade sig idag på Terminal 5 på när en man greps vid säkerhetskontrollen med ett vapen och en kniv i sitt handbagage.

SJ utökar trafiken till Arlanda

Nyheter Från och med den 10 december 2023 kommer SJ att implementera en spännande ny tidtabell som kommer att påverka resenärer över hela landet. En av de mest efterlängtade förändringarna är återinförandet av direkttåg mellan Stockholm och Uppsala, som lovar att minska restiden mellan de två städerna avsevärt.

adhd_kommun
nrh_sigtuna

Mälardslasrådet träffas om Arlandas framtid

Politik 70 politiker från Mälardalsrådets infrastruktursamarbete kommer att samlas på Clarion Hotel Arlanda Airport för att diskutera och fatta beslut om framtiden för transportnätverket i Stockholm-Mälarregionen. Målet är att förbättra regionens internationella tillgänglighet och öka konkurrenskraften.

ica_helsida
defacto_helsida

Idoler och fältare gör gemensam sak mot psykisk ohälsa

Nyheter I en inspirerande sammanslagning av engagemang och kreativitet samlades Sigtuna kommuns fältassistenter Pelle, Camilla, Roger och Carina tillsammans med välkända artister och en passionerad föreläsare i Råbergshallen förra lördagen. Syftet med evenemanget var att sprida medvetenhet om psykisk hälsa och samla in medel till förmån för Suicide Zero.

centrum_host_helsida

Pristak på Arlanda införs

Nyheter Arlanda har länge varit föremål för resenärers ilska över de hutlösa matpriserna som erbjuds vid terminalerna. Nu, som ett svar på dessa klagomål, tar Swedavia ett steg mot att sätta stopp för de tokdyra måltiderna.

EXTRA

Grov misshandel på buss

Blåljus Under natten till söndag inträffade en allvarlig misshandel på en buss mellan Märsta och Sigtuna där fem okända gärningspersoner är nu misstänkta för brottet. Polisen utreder händelsen som grov misshandel.

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen 24 september: märsta.nu ger dig den senaste informationen

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

joes_outsider
mp_ute_outsider
centrum_outsider_host
kommun_adhd_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
kommun_skoterska_outsider
nrh
ica_outsider
swedol_outsider
connys