eldsjal2024_pan
Foto: Finnair

Stökig passagerare försenade plan

En stökig passagerare försenade ett Finnairplan från Arlanda till Doha under måndagen.

centrum_artikel_host

En händelse på Arlanda flygplats tvingade ett Finnair-plan att vända tillbaka till gaten och försenas, rapporterar Expressen. Händelsen inträffade på flygningen AY1983, som var på väg till Doha och skulle ha lyft klockan 16:10. Under taxning ut på startbanan uppstod en ordningsstörning ombord, vilket ledde till att piloten beslutade att återvända till gaten. Polis tillkallades och en passagerare omhändertogs av polispatruller.

Mari Kanerva, presskommunikatör på Finnair, uppger för Expressen att en stökig passagerare var orsaken till händelsen, men det var oklart varför passageraren agerade på detta sätt. Planet försenades med 1 timme och 20 minuter på grund av händelsen men kunde sedan fortsätta sin resa. Swedavia bekräftade att planet tvingades återvända till gaten och att polisen var närvarande under händelsen.

storemore_helsida
aldreomsorg_helsida
spedition_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

pantamera_avc_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

eldsjal2024_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
steningekompani_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

spedition_outsider
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
outsider_aldreomsorg
storemore_out
stentekompani_outsider
pantamera_out