centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi

Stökig man avlägsnades från Terminal 5

En incident som involverade en man som störde den allmänna ordningen i terminal 5:s avgångshall har resulterat i att polisen agerade för att återställa lugnet på platsen.

centrum_artikel_host

Vid klockan 18:31 den 29 augusti larmades polisen till terminal 5 i Sigtuna efter att en man hade orsakat bråk och störningar bland de resenärer som väntade på sina flyg. Mannen agerade störande och uppträdde olämpligt, vilket ledde till oro bland omkringvarande passagerare.

Polispatrullen som anlände till platsen tog omedelbart kontroll över situationen och ingrep för att återställa den allmänna ordningen. Mannen avlägsnades från avgångshallen och fördes bort från terminalen av polisen. Polisen agerade enligt bestämmelserna i 13§ i polislagen för att hantera situationen. Paragrafen ger polisen befogenhet att vidta åtgärder för att upprätthålla den allmänna ordningen och säkerheten på offentliga platser. I detta fall bedömdes mannens beteende som störande och potentiellt riskabelt för övriga närvarande.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
fritidsbanken_helsida
brobygget_2024

14 miljoner till utsatta skolor i kommunen

Nyheter Skolverket har delat ut cirka 14,5 miljoner kronor till tre skolor i kommunen: - Regeringen vill göra det mer attraktivt att arbeta på skolor med svårare förutsättningar, uppger skolminister Lotta Edholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
fritidsbanken_outsider
klara_outsider
brobygget_outsider
connys