sap_feb_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Stökig kvinna i butik omhändertogs

En kvinna som var hotfull mot personal i en butik omhändertogs av polis under morgonen.

centrum_artikel_host

Polis fick under morgonen före 8-tiden in samtal om att en kvinna uppträdde hotfullt och utåtagerande mot personal i en butik. När polisen kom till butiken var kvinnan inte kvar men hon hittades i närområdet. Patrullen bedömde att kvinnan var i behov av vård på sjukhus med psykiatrisk inrikting och fördes dit. Eftersom kvinnan motsattes sig beslutet kommer en läkare på sjukhuset överpröva beslutet. Hon har dock identifierats och delgivits misstanke om olaga hot och ofredande enligt polisen.

connys_helsida
steningekompani_helsida
foraldranatverk_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

skridskodisco_helsida
funkisfest_helsida

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

A-traktorer fortsätter öka

Notiser Den senaste utvecklingen inom användningen av A-traktorer i Sverige och särskilt i Sigtuna kommun visar en markant ökning under det senaste decenniet, med fortsatt tillväxt under 2023. Enligt nyligen publicerade siffror från Trafikanalys har antalet A-traktorer i Sigtuna ökat för tredje året i rad, vilket pekar på en stadigt växande trend i regionen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
funkisfest_outsider
skridskodisco_outsider
foraldranatverk_outsider
stentekompani_outsider
connys