Vyn från Pontus in the AirFoto: Pressbild/Pontus in the Air

Stjärnkrögaren lanserar nytt konferenskoncept

Pontus in the Air lanserar nya konceptet Society works där man kan arbeta avskilt och förena mat, konferens och möte med sin resa.

För att möta efterfrågan på konferens, mat och resa så lanserar Pontus in the Air på Arlanda Society works där man ska kunna konferera i avskilda platser och få maten levererad av stjärnkrögaren Pontus Frithiof.
– Avskilda platser och rum för arbete och möten har varit efterfrågade på Arlanda. Vi är därför mycket glada att som första restaurang på Arlanda kunna erbjuda våra återkommande gäster möjligheten till möten på internationell mark med Society Works at Pontus in the Air. Det här är ytterligare ett steg i vår ambition om att erbjuda det lilla extra och något för alla, säger Pontus Frithiof i ett pressmeddelande till märsta.nu

Pontus in the Air har funnits på Arlanda sedan 2016 och blivit ett populärt inslag. Society works startar i början av juli:
– I den expansionsfas som vi på Society Works befinner oss i är det fantastiskt att få lansera vårt koncept på Pontus in the Air, som är en naturlig mötesplats med stor andel affärsresenärer i omlopp. De kan nu ta del av våra flexibla tjänster som är anpassade efter dagens affärsresenär och företagare som värderar tillgängligheten högt, säger Mats Öijvall, vd Society Works.

vattenlandet i Rosersberg

Kan dröja två år innan spadtag

Näringsliv Nu när när detaljplanen i Rosersberg är klar kommer Vi Invest att starta arbetet med bygglovshandlingar och noggrann projektering för det nya vattenlandet, en process som beräknas ta omkring ett till två år.

Skyddsvakt på Arlanda prisades

Näringsliv Skyddsvakten på Arlanda, Jean-Pierre Khachaji, har utsetss till Årets säkerhetsperspnal för hans förmåga att hantera utmanande situationer och skapa trygghet.

Sigtunaborna expanderar på Arlanda med ny restaurang

Näringsliv RC Gruppen som drivs av paret Charlotta Söör och Ronny Latva expanderar på Arlanda med en asiatisk restaurang: – Vår ambition är att alltid skapa mervärde på flygplatsen där vi erbjuder en unik smakupplevelse. Råvaran och hantverket står i fokus i kombination med en effektiv och personlig service till alla som är på väg på sin resa. Med Indochine fyller vi ett tomrum i Terminal 5 med ett helt nytt och spännande matkoncept som vi är övertygade om att resenärerna kommer uppskatta, säger Charlotta Söör, grundare och delägare av RC-gruppen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening