eldsjal2024_pan
Rosanna Thun, Silvana Imam och Linnea TaubeFoto: Pressbild

Steningebor startar kvinnlig erotikapp

Linnea Taube och Rosanna Thun startar appen AVA stories som är en app för kvinnlig erotik: - Vi har jobbat stenhårt för att komma dit vi är idag och har nu en skarp produkt att utmana den förlegade och mansdominerade porrindustrin med. AVA är en plattform av kvinnor för kvinnor som själva vill äga sin sexualitet och ser det som en självklar rättighet att få njuta på sina egna villkor, säger Linnea Taube.

centrum_artikel_host

AVA stories lanseras på den svenska marknaden. Bakom appen ligger Rosanna Thun och Linnea Taube, båda boende i Steninge. Delägare i projektet är artisten Silvana Imam. Ava stories är en audioapp som innehåller korta erotiska noveller som matchar olika tillfällen och sinnesstämningar. Appen innehåller även intervjuer, poddar och tutorials
– Undersökningar visar att 90% av kvinnor använder “mental framing” för att hitta njutning, vilket vi tagit fasta på. AVA är även en plattform för lärande och utveckling av den kvinnliga, sexuella hälsan genom bland annat guidade tutorials, säger Rosanna Thun.

Enligt ett pressmeddelande från AVA stories så är sextechbranschen värd 122 miljarder dollar till 20226. Potentialen är stor och flera länder står på tur för lanseringar av AVA stories:
–  Vi börjar med Sverige och med svenskt innehåll, sen fokus de engelsktalande länderna för att inom en inte alltför lång framtid utveckla plattformen för en global lansering. Efterfrågan och intresset för vår typ av plattform är stark och har stor potential, säger Lotta Malm Hallqvist styrelseordförande och investerare från start.

Appen kommer att vara prenumerationsbaserad men man kan prova på gratis under sju dagar, därefter kostar ett abonnemang 69 kronor i månaden. Den finns både via Appstore och Google Play.

mp_helsida_eu
centrum_host_helsida
storemore_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

connys_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

eldsjal2024_helsida

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

pantamera_avc_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

storemore_out
centrum_outsider_host
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
eldsjal2024_out
connys