Foto: Pressbild/Skånela
Foto: Insändarbild

Startar upp städarbete längs vägarna

Nästa vecka startar Skånela arbetet med att städa upp vägarna kring Stockholm och Uppland.

centrum_artikel_host

Som ett led i ett samarbete med Säga Sverige organisationen kommer Skånela och deras medlemmar att bege sig ut på vägarna i Uppland och Stockholm med säckar, handskar och verktyg för att rensa upp vägkanterna från skräp.
– Sedan 2007 har klubben ett tajt samarbete och hållit på med vägstädning med Svevia och Städa Sverige, säger marknadschefen Robert Zetterquist.

I år har vintern varit mildare vilket gör att arbetet kan starta tidigare. Klubben har mobiliserat sina många medlemmar och de traditionella Städa Sverige-säckarna.
– Varje år samlas det mycket sopor längs vägarna. Vi kommer att komma upp säkerligen över 14-15 ton sopor under dessa städveckor. Vi kommer att städa 84 mil, vilket är ett stort område, säger Robert Zetterquist,

Arbetet med städningen innebär inte bara ett samhällsansvar för Skånela utan ger även en starkare teamkänsla för lagen, vilket är mycket uppskattat enligt Zetterquist.

centrum_host_helsida
ica_helsida
wenngarn_jul_helsida
pantamera_avc_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Nyheter Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

joes-helsida
storemore_helsida
defacto_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

slottsby_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Nyheter Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

wnngarn_jul_outsider
storemore_out
swedol_outsider
connys
nrh_sigtuna
pantamera_out
slottsby_outsider
joes_outsider
ica_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider