eldsjal2024_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Start-up-bolaget lagar cyklar på beställning

Uppsalabaserade cykelreparationstjänsten Fixi etablerar i Märsta och Sigtuna.

centrum_artikel_host

Fixi är en tjänst där man som kund kan boka service för sin cykel, cykeln blir sedan upphämtad och reparerad av Fixi. Ni kommer tjänsten till Märsta och Sigtuna enligt företagets hemsida. Genom hemsidan beställer man service på cykeln och man betalar direkt, företaget uppger att cykeln brukar vara reparerad inom 24-48 timmar. Fixi finns sedan tidigare i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö och Lund. Det grundades i Uppsala.

connys_helsida
centrum_host_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

steningekompani_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

pantamera_avc_helsida

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

spedition_helsida
eldsjal2024_helsida
storemore_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
centrum_outsider_host
spedition_outsider
eldsjal2024_out
storemore_out
nrh_sigtuna
connys
ridskola_2020_outsider
stentekompani_outsider