galan_panorama
Dieter Sand, VD Arlandastad Group.Foto: Arlandastad Group

Starkt halvårsresultat för Arlandastad Group

Arlandastad Group visar upp ett halvårsresultat på +680 miljoner kronor.

centrum_artikel_host

I Arlandastad delårsrapport för halvåret 2022 visar bolaget ett resultat på +680 miljoner kronor och att fastighetsbeståndet närmar sig ett värde av su miljarder kronor. Man har också sänkt belåningsgraden till 23 procent samtidigt som kassan stärkts. Under det andra kvartalet i år har man tillträtt nya området F60 samt Skavsta Flygplats. Intäkterna ökade från 78,8 till 131,1 miljoner kronor. I ett pressmeddelande uppger VD Dieter Sand att man nu har goda förutsättningar för framtida finansieringslösningar.

connys_helsida

Sellpy etablerar logistiklager i Rosersberg

Näringsliv Second hand-aktören Sellpy hyr in sig i Rosersberg för sitt nya lager: - Vi är mycket glada att få genomföra denna affär tillsammans med Bockasjö. Att det dessutom är just Sellpy som flyttar in känns extra positivt då vi blir en aktör som kan vara med och påverka till en mer hållbar utveckling, säger Annika Persson, Vd och ägare Kilenkrysset Swe.

Här blir det 11 000 kvadratmeter shopping och restauranger

Näringsliv Arlandas nya tillbyggnad på terminal 5 i limträ börjar ta form: - - Vi är nu halvvägs i utbyggnaden av denna del av Marknadsplatsen och det är en häftig känsla att se det som tidigare synts på ritningar och i planer nu börjar bli verklighet, säger Jonas Missaoui, projektledare för verandan på Swedavia.

centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
ungdomsarbete_helsida
toppbanner
näringslivsgalan

Nu ska kandidaterna utses

Näringsliv Nomineringar till Näringslivsgalan har stängt och nu ska juryn utse vinnarna i de fyra kategorierna: - Äntligen dags för Näringslivsgalan igen, som vi längtat! Kvällen då företagare och entreprenörer samlas till årets fest. Ta med medarbetare och nära när vi hyllar företagandet i Sigtunas alla delar, säger Björn Petersson, ordförande i Företagarna i Sigtuna kommun.

SAS säkrar likvida medel

Näringsliv SAS säkrar 700 miljoner dollar från riskkapitalfonder som förvaltas av Apollo Global Management: - Vi är glada att ha säkrat detta finansieringsåtagande från investmentfirman Apollo Global Management efter en omfattande och konkurrensutsatt process, säger styrelseordförande Carsten Dilling.

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
nrh
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
galan_outsider
arbete_outsider