eldsjal2024_pan
Foto: Daniel Iskandar

Stängt för tredje dagen

För tredje dagen i rad håller Stora COOP Märsta stängt på grund av IT-attacken.

centrum_artikel_host

COOP och flera andra större företag i världen är drabbade av en IT-attack. Det gör att Stora COOP Märsta är stängd för tredje dagen i rad. Dock går det att hämta ut post samt beställa varor online för uthämtning. Hackarna kräver nästan 600 miljoner kronor för att släppa IT-systemen som COOP med flera är beroende av rapporterar Aftonbladet.

mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
storemore_helsida
centrum_host_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
ridskola_2020_outsider
mp_eu_outsider
eldsjal2024_out
pantamera_out
storemore_out
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host