helsida_bostad
Foto: Jamshid Jamshidi

Stängde av vägen till Terminal 5

Polis hat stängt av vägen till Terminal 5 under morgonen på grund av för mycket folk som ska in till terminalen, rapporterar Dagens Nyheter.

centrum_artikel_host

Tidigt i morse, vid 4.30-tiden fick vägen till Terminal 5 stängas av uppger DN. Polis är på plats enligt Trafikverkets hemsida och det är mycket stor påverkan på trafiken.
– De tycker att det är för mycket folk i terminalen och utanför med bilar, det blir ogörligt. De får köra till terminal 4 och promenera dit i stället, för att få ett flöde, säger Pontus Sandulf, vakthavande befäl på polisens region Stockholm, till DN.

Polisen uppger för tidningen att långa köer till Arlanda fortsätter men resenärer ska kunna ta sig till Terminal 5, dock dirigeras de om till terminal 4 för att tillfarten inte ska proppas igen. Avstängningen håller i sig till klockan 8 enligt Trafikverket.

toppbanner
ungdomsarbete_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida
valet2022

Ordförande för kommunrevisionen hoppar av politiken

Politik Socialdemokraternas Steffen Oxenvad lämnar politiken efter att bland annat varit ordförande i kommunrevisionen: - Jag kommer inte engagera mig politiskt i Sigtuna kommun för en överskådlig framtid. Det är såklart möjligt att jag hoppar på ett opolitiskt föreningsuppdrag, skulle möjligheten uppstå. Där saknas alltid folk, säger Steffen Oxenvad i ett uttalade.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
arbete_outsider