eu_valet_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Stängde av vägen till Terminal 5

Polis hat stängt av vägen till Terminal 5 under morgonen på grund av för mycket folk som ska in till terminalen, rapporterar Dagens Nyheter.

centrum_artikel_host

Tidigt i morse, vid 4.30-tiden fick vägen till Terminal 5 stängas av uppger DN. Polis är på plats enligt Trafikverkets hemsida och det är mycket stor påverkan på trafiken.
– De tycker att det är för mycket folk i terminalen och utanför med bilar, det blir ogörligt. De får köra till terminal 4 och promenera dit i stället, för att få ett flöde, säger Pontus Sandulf, vakthavande befäl på polisens region Stockholm, till DN.

Polisen uppger för tidningen att långa köer till Arlanda fortsätter men resenärer ska kunna ta sig till Terminal 5, dock dirigeras de om till terminal 4 för att tillfarten inte ska proppas igen. Avstängningen håller i sig till klockan 8 enligt Trafikverket.

centrum_host_helsida
mp_helsida_eu
seniormassa_pan
connys_helsida

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Nyheter Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

pantamera_avc_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
connys
eu_valet_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
nationaldag_outsider
seniormassa_outsider
pantamera_out