moderat_pan_nov
Foto: Jamshid Jamshidi

Stängde av vägen till Terminal 5

Polis hat stängt av vägen till Terminal 5 under morgonen på grund av för mycket folk som ska in till terminalen, rapporterar Dagens Nyheter.

centrum_artikel_host

Tidigt i morse, vid 4.30-tiden fick vägen till Terminal 5 stängas av uppger DN. Polis är på plats enligt Trafikverkets hemsida och det är mycket stor påverkan på trafiken.
– De tycker att det är för mycket folk i terminalen och utanför med bilar, det blir ogörligt. De får köra till terminal 4 och promenera dit i stället, för att få ett flöde, säger Pontus Sandulf, vakthavande befäl på polisens region Stockholm, till DN.

Polisen uppger för tidningen att långa köer till Arlanda fortsätter men resenärer ska kunna ta sig till Terminal 5, dock dirigeras de om till terminal 4 för att tillfarten inte ska proppas igen. Avstängningen håller i sig till klockan 8 enligt Trafikverket.

connys_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

julmarknad_2022
agy_oppethus
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

advent_kyrka_helsida
dackskifte_helsida
moderat_pan_helsida
vintermarknad_helsida
centrum_host_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marknaden_outsider
connys
pantamera_out
kyrka_outsider_advent
ridskola_2020_outsider
vintermarknad_outsider
dackskifteoutsider
swedol_outsider
nrh
centrum_outsider_host