helsida_bostad
Shan AtciFoto: Pressbild

Stand Up-profilen till Märsta

Lokala stand up klubben Little Giant Comedy Club har gjort klart med Shan Atci till Anders och Jag.

centrum_artikel_host
Till säsongsavslutningen har Little Giant Comedy Club bokat in Shan Atci. En av landets mest erfarna komiker och en given stand up-favorit. Föreställningen är gratis men man måste boka bort. Under våren har klubben haft besök av Özz Nüjen och Magnus Betnér bland annat.
– Vi har sedan starten i februari, efter att restriktionerna släppt, haft fullsatt. Den åttonde mars på Internationella kvinnodagen hade vi en kväll med endast kvinnliga underhållare. Alla intäkter från kvällen skänktes till kvinnojouren i Sigtuna.
Atci besöker Anders och Jag 19:e maj. 
centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida
toppbanner
ungdomsarbete_helsida
connys_helsida

Mariakyrkan fyllde 775 år

Kulturnyheter Nyligen fyllde Mariakyrkan i Sigtuna hela 775 år: - Fönstren är ett sätt att låta vår tid lämna sitt bidrag till byggnaden, säger kyrkoherden Jakob Tronêt till tidningen Världen Idag.

defacto_helsida

Summer Squeeze utökas till två dagar

Kulturnyheter Sigtuna Summer Squeeze är tillbaka för tredje gången och för första gången är det ett pandemifritt evenemang: - Jag ser fram emot att möta Sigtunapubliken med den gamla ruinen som inramning. Min sommar har varit fylld av spelningar över hela Sverige och Sigtuna Summer Squeeze blir ett av mina sista sommar-gigg, säger gitarristen Janne Schaffer som uppträder på lördagen.

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
connys
arbete_outsider
swedol_outsider
pantamera_out
centrum_sommar_outsider2022
nrh