helsida_bostad
Cecilia SaberiFoto: Ryan Bussel

Stand Up flyttar in till Anders och jag

Stand up-entusiasten Cecilia Saberi som drivit klubb på flera ställen i kommunen flyttar nu in med sitt koncept på Anders & jag i Märsta Centrum: - Under våren kommer Little Giant Comedy Club att köra en torsdag i månaden, hälsar Cecilia.

centrum_artikel_host

Özz Nöjen och Magnus Betnér är två av komikerna som kommer till Anders & jag som en del av Little Giant Comedy Club. Cecilia Saberi som driver klubben hälsar att man kommer köra stand up en gång i månaden, dock blir det två gånger i februari. Utöver etablerade komiker kommer det att bjudas in nästa generations komiker.
– Syftet är att bjuda Märsta och Väsbys befolkning på komedi – man ska inte behöva åka in till Stockholm för att ta del av standup. Det är ett viktigt inslag i den lokala kulturscenen.

Cecilia Saberi lyfter samarbetet med lokala krogar.
– Som klubbägare är det också viktigt att samarbeta och lyfta lokala restauranger. Anders & jag bidrar mycket till det lokala föreningslivet, engagerar sig i viktiga samhällsfrågor lokalt och är seriösa arrangörer. Därmed bidrar en standup-kväll inte bara till ett gott skratt utan också till att skapa ett bättre lokalsamhälle. Det är väldigt viktigt för mig som klubbägare.

Responsen för klubben uppges stor, Cecilia märker av intresset i affärer, på gymmet och så vidare. Många vill se en comeback. Nu är det bokat hela vägen till sommaren. Därefter ska man utvärdera.

Redan 10/2 kommer Özz Nujen till Anders & jag

ungdomsarbete_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_sommar2022_helsida
toppbanner

Mariakyrkan fyllde 775 år

Kulturnyheter Nyligen fyllde Mariakyrkan i Sigtuna hela 775 år: - Fönstren är ett sätt att låta vår tid lämna sitt bidrag till byggnaden, säger kyrkoherden Jakob Tronêt till tidningen Världen Idag.

connys_helsida

Summer Squeeze utökas till två dagar

Kulturnyheter Sigtuna Summer Squeeze är tillbaka för tredje gången och för första gången är det ett pandemifritt evenemang: - Jag ser fram emot att möta Sigtunapubliken med den gamla ruinen som inramning. Min sommar har varit fylld av spelningar över hela Sverige och Sigtuna Summer Squeeze blir ett av mina sista sommar-gigg, säger gitarristen Janne Schaffer som uppträder på lördagen.

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

arbete_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
pantamera_out
connys