eldsjal2024_pan
Foto: Arkiv/Daniel Iskandar

Stal för 22 000 i taxfree

En man som stal i taxfreen greps av polis under fredagen.

centrum_artikel_host

Vid 13-tiden på fredagen greps en man av polis sedan han stulit i taxfreen på Arlanda. Personal såg hur mannen plockade på sig parfymer och passerade kassorna utan att betala. Han greps först av personal men polis övertog gripandet. Efter kontroll av godset visade sig parfymens värde uppgå till 22 000 kronor enligt Polisen. Stölden har dokumenterats av övervakningskameror och mannen anhölls av åklagare. Han misstänks även för ett antal andra stölder som inträffat på Arlanda den senaste tiden.

eldsjal2024_helsida

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

connys_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu
storemore_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
connys
mp_eu_outsider
storemore_out
eldsjal2024_out
pantamera_out