centrum_panorama_hostshopping
Foto: Arkiv/Daniel Iskandar

Stal för 22 000 i taxfree

En man som stal i taxfreen greps av polis under fredagen.

centrum_artikel_host

Vid 13-tiden på fredagen greps en man av polis sedan han stulit i taxfreen på Arlanda. Personal såg hur mannen plockade på sig parfymer och passerade kassorna utan att betala. Han greps först av personal men polis övertog gripandet. Efter kontroll av godset visade sig parfymens värde uppgå till 22 000 kronor enligt Polisen. Stölden har dokumenterats av övervakningskameror och mannen anhölls av åklagare. Han misstänks även för ett antal andra stölder som inträffat på Arlanda den senaste tiden.

pantamera_avc_helsida
hamnplanen

Axelsson: Kommunledningen har gjort fel på alla punkter

Politik Marie Axelsson riktar nu skarp kritik mot kommunledningen efter beslutet att pausa restaurangen på Hamnplan: - Den moderatledda kommunledningen som styr i minoritet har gjort fel på alla punkter i detta ärende hittills och nu till slut inser de sitt stora misstag, säger Axelsson.

hamnplanen

Restaurang på hamnplan pausas

Nyheter Planerna för en restaurang på Hamnplan pausas tillfälligt efter beslut i samhällsbyggnadskontoret: - Vi tycker fortfarande att en restaurang på Hamnplan vore det bästa, men kostnaderna för detta har dragit iväg rejält på grund av omvärldsfaktorer som vi ju alla känner till. Vi stoppar inte projektet men har valt att pausa det, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst.

defacto_helsida
centrum_host_helsida
pendelkaoset

Beslut om tågvärdar står fast

Politik Region Stockholm har beslutat beslutet om att avskaffa tågvärdarna står kvar, något som Vänsterpartiet kritiserar: - Efter de senaste veckornas kaos i trafiken borde det vara uppenbart för alla inblandade att avvecklingen av tågvärdarna är ett stort misstag. Tyvärr förstår inte regionens styre det, uppger Anna Sehlin (V), gruppledare.

joes-helsida

Stadsdelsmammor ska synas ute

Nyheter Sigtuna kommun har anställt fyra så kallade stadsdelsmammor som ska finnas ute bland allmänheten och sprida kunskap om samhällsservice och öka känslan av delaktighet hos utrikesfödda.

dack_helsida
ica_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
centrum_outsider_host
swedol_outsider
dack_outsider
ica_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
nrh