vinter_pan
Foto: Arkiv/Daniel Iskandar

Stal för 22 000 i taxfree

En man som stal i taxfreen greps av polis under fredagen.

centrum_artikel_host

Vid 13-tiden på fredagen greps en man av polis sedan han stulit i taxfreen på Arlanda. Personal såg hur mannen plockade på sig parfymer och passerade kassorna utan att betala. Han greps först av personal men polis övertog gripandet. Efter kontroll av godset visade sig parfymens värde uppgå till 22 000 kronor enligt Polisen. Stölden har dokumenterats av övervakningskameror och mannen anhölls av åklagare. Han misstänks även för ett antal andra stölder som inträffat på Arlanda den senaste tiden.

centrum_host_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

connys_helsida
ica_helsida
nrh_sigtuna

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

oppethus_dec
joes-helsida
defacto_helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

pantamera_avc_helsida
slottsby_helsida

Polisen varnar nu för bildelsstölder

Nyheter Ett ökande antal stölder av airbags, rattar, navigationsutrustning och byggmaskiner skapar oro i Sigtuna, Upplands Väsby och Sollentuna. Företagsbilar och fordon med kostsamma verktygsuppsättningar är särskilt utsatta för denna typ av brott.

storemore_helsida
vinter_helsida

Ny rapport: Så robust är Sigtuna kommun

Nyheter Sigtuna är på 19:e plats i länet av 26 kommuner och 97 i riket av 260 kommuner när WSP släpper sin årliga ranking över kommunernas förmåga att hantera kriser och motstå förändringar i en osäker omvärld.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh
storemore_out
pantamera_out
vinter_outsider
oppethus_out
centrum_outsider_host
slottsby_outsider
connys
ica_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
joes_outsider