eldsjal2024_pan
Sebastian Stakset och ADAAMFoto: Pressbilder/montage märsta.nu

Stakset och ADAAM släpper singel

Märstaartisterna Sebastian Stakset och ADAAM gör gemensam sak och släppte på fredagen en singel på Spotify.

centrum_artikel_host

Kartellens tidigare medlem Sebastian Stakset bor sedan en tid i Märsta. Nu har han teamat ihop med ADAAM för en låt som släpptes på fredagen rapporterar Kingsize Magazine.
– När Sigtuna-grannarna nu teamar upp är det också två generationer som möts i en härlig kombination. Sebbe med en vers som tangerar temat perfekt och ADAAM med ännu ett bevis på sin otroliga förmåga att skapa catchiga och träffsäkra refränger. En välkommen vibe i mörka tider, skriver Kingsize.

Låten ”Good vibes only” beskrivs handla om negativa saker och personer bakom sig och att välja att se på saker positivt. Det är något som båda artisterna ska ha gemensamt. Redan i höstas avslöjade Stakset för Kingsize Magazine att han skulle in i studion med ADAAM. Stakset har tidigare gjort låtar med flera av landets främsta artister både inom hiphop och pop, som Myra Granberg och avlidne Einar. ADAAM är en av landets hetaste artister just nu och spelas frekvent på Spotify samt är bokad på festivaler runt om i Sverige.

steningekompani_helsida
storemore_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
aldreomsorg_helsida

Nu ger förre polischefen ut bok om kriminaliteten i Märsta

Kulturnyheter Christoffer Bohman, en tidigare polischef, avslöjar i sin kommande bok "Hundra in i döden" den växande oorganiserade gängkriminaliteten i Sverige. Med ett unikt inifrånperspektiv beskriver han dramatiska händelser från knarkbeslag till dödligt våld, och belyser samtidens komplexa kriminella landskap.

connys_helsida

Babblarna kommer till Kulturum

Kulturnyheter Babblarna kommer till Märsta den 28 december med en sprakande föreställning i Kulturum. Efter att ha genomfört imponerande 950 färgglada föreställningar tar de med sig något nytt och spännande för de små: ”Babblarna & Tjingeling-affären”.

spedition_helsida
eldsjal2024_helsida

Märstaborna bland de största semmelfrossarna

Nöjesnyheter Semlans magi sprider sig över landet när semmelperioden äntligen är här. Enligt Coops senaste rapport om semmelkonsumtionen är det ingen tvekan om att märstaborna gillar att frossa i det klassiska bakverket. Över två miljoner semlor försvann från Coops butiker under 2023, och även i år förväntas efterfrågan vara hög.

Nu ändras bidragen inom kultur- och fritid

Kulturnyheter Sigtuna kommun planerar för betydande förändringar i kultur- och fritidsbidragen för att främja ökat fokus på kultur och göra stödet mer ändamålsenligt. Beslutet togs under kultur- och fritidsnämndens senaste sammanträde, och förändringarna kommer särskilt att påverka bidragen inom kulturområdet.

Märstabo vann 1,7 miljoner på Lotto

Nöjesnyheter Två lyckliga invånare, en från Haninge och en från Märsta, kan nu skatta sig som miljonvinnare efter Lottos lördagsdragning. Båda spelarna matchade alla sju nummer och belönades med imponerande vinster på exakt 3 411 047 kronor var.

Ökat intresse för odling hos Herresta lada

Kulturnyheter I en tid av allmän oro och osäkerhet har intresset för odling och självförsörjning ökat markant. Hemarbete och en strävan efter en mer hållbar livsstil bidrar troligen till denna ökning. Herresta Lada, som redan har en populär odlingskurs, upplever nu ökat tryck på grund av den ökade efterfrågan på lokal matproduktion.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
eldsjal2024_out
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
spedition_outsider
outsider_aldreomsorg
storemore_out
stentekompani_outsider