centrum_panorama_hostshopping

Stabil seger för Skånela mot Redbergslid

Skånela svarade för en imponerande match mot Redbergslid på bortaplan och säkrade segern med 33-29.

centrum_artikel_host

Matchen inleddes med en rivstart från Skånela, som efter tio minuter hade tagit ledningen med 8-3. Trots att Redbergslid utjämnade spelet under de följande minuterna, höll Skånela fast vid sin fördel och hade en ledning på 11-8 efter 20 minuter.

Inför pausen lyckades Skånela behålla sin tremålsledning och gick in i halvtidsvilan med en ställning på 15-12. I den andra halvleken bibehöll Skånela sitt övertag över Redbergslid och höll konstant en 2-4 måls ledning. Matchens sista minuter såg Skånela leda med 3-4 mål, och segern var aldrig hotad.

Gustav Näslund visade vägen för Skånela genom att göra åtta mål, följt av Filip Tapper med sex mål samt Anton Nilsson och Simon Lindberg med fyra mål vardera. Denna laginsats bidrog till att Skånela säkrade ytterligare två poäng i tabellen.

Efter 18 spelade matcher befäster Skånela sin position som trea i tabellen och har en betryggande sju poängs ledning över närmaste konkurrent som jagar en kvalplats. Segern mot Redbergslid visar på Skånelas starka form och stabila position i handbollsligan.

olympiska spelen i Paris

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Friidrott På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

centrum_host_helsida
gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

fritidsbanken_helsida
connys_helsida
brobygget_2024

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

pantamera_avc_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
connys
klara_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider