sap_feb_pan

Stabil seger för Skånela mot Redbergslid

Skånela svarade för en imponerande match mot Redbergslid på bortaplan och säkrade segern med 33-29.

centrum_artikel_host

Matchen inleddes med en rivstart från Skånela, som efter tio minuter hade tagit ledningen med 8-3. Trots att Redbergslid utjämnade spelet under de följande minuterna, höll Skånela fast vid sin fördel och hade en ledning på 11-8 efter 20 minuter.

Inför pausen lyckades Skånela behålla sin tremålsledning och gick in i halvtidsvilan med en ställning på 15-12. I den andra halvleken bibehöll Skånela sitt övertag över Redbergslid och höll konstant en 2-4 måls ledning. Matchens sista minuter såg Skånela leda med 3-4 mål, och segern var aldrig hotad.

Gustav Näslund visade vägen för Skånela genom att göra åtta mål, följt av Filip Tapper med sex mål samt Anton Nilsson och Simon Lindberg med fyra mål vardera. Denna laginsats bidrog till att Skånela säkrade ytterligare två poäng i tabellen.

Efter 18 spelade matcher befäster Skånela sin position som trea i tabellen och har en betryggande sju poängs ledning över närmaste konkurrent som jagar en kvalplats. Segern mot Redbergslid visar på Skånelas starka form och stabila position i handbollsligan.

steningekompani_helsida
skridskodisco_helsida
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

foraldranatverk_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

connys_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

funkisfest_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

foraldranatverk_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
connys
funkisfest_outsider
pantamera_out
stentekompani_outsider
skridskodisco_outsider
nrh_sigtuna