moderat_pan_nov
Jureskog etablerar i nya marknadsplatsenFoto: Pressbild

SSP i storsatsing på Arlanda

I samband med att Swedavia tar i bruk den nya piren kommer SSP att lansera ett stort utbud av restauranger.

centrum_artikel_host

Den nya marknadsplatsen som helt tas i bruk under 2023 och 2024 kommer 11 000 kvadratmeter yta att finnas för butiker och restauranger där SSP lanserar nya koncept för Arlanda.
– Vi fortsätter att bibehålla vår långvariga relation och har nu möjligheten att erbjuda resenärerna ett ännu större och bredare utbud, men också vad gäller pris. På våra flygplatser ska det finnas ett något för allas plånböcker. När allt står klart kommer en modern och levande marknadsplats att skapa en helhet, med en enorm spännvidd, som vi tillsammans kan ge resenärerna, säger Charlotte Ljunggren, Direktör Marknad och försäljning, på Swedavia.

Bland annat kommer Eatery Garden och en food court kallad Sky Market där man kan välja från internationellt utbud av kedjor eller inriktingar som Mexe Fabriken och Taco Bar. Jureskogs etablerar också samt Hawaii Poké.
– SSP:s historia började i Skandinavien redan 1961, vilket gör att de här nya satsningarna på flygplatserna Stockholm Arlanda Airport och Göteborg Landvetter Airport blir ett särskilt glädjande nytt blad i vår historia i denna viktiga region. Under ett antal årtionden har vi byggt upp en stark relation med Arlanda och Landvetter. Det har gjort att vi verkligen kan förstå Swedavia och deras resenärers behov och skapa ett mat- och dryckeserbjudande som kommer att vara tilltalande både idag och under de kommande åren, säger Björn Olsson, vd på SSP Sverige

Nya varumärken på Arlanda
Jureskogs
Upstairs & Bar
Cornelius Coffee
Barino Café
Barino Restaurant
Take Away Mart
Hawaii Poké
Eatery Garden
Craft n’ Draft
Panini Internazionale
Taco Bar
Meze Fabriken
Pong Express

Nya food hall får pristak

Näringsliv I vad som beskrivs som en största kommersiella satsningen på Arlanda någonsin kommer det att finnas en food hall: - Resenären ska enkelt kunna ta del av ett varierat matutbud med smaker från olika delar av världen och utbudet ska tillgodose alla de olika typer av behov som resenärerna kan tänkas ha oavsett tid på dygnet, berättar Charlotte Ljunggren, direktör Marknad och försäljning, på Swedavia.

defacto_helsida
dackskifte_helsida

Stort intresse för julmarknaden

Näringsliv Sigtuna Julmarknad startar igen söndag 27:e november och intresset uppger vara stort efter pandemin: - Det har varit ett väldigt högt tryck på årets marknadsplatser. Det är så roligt att se hur uppskattad och efterlängtad marknaden fortsätter att vara av både knallar och besökare, säger Annica Jansson, vd Destination Sigtuna.

Norwegian storsatsar på Arlanda i sommar

Näringsliv I Norwegians sommarprogram finn ett 50-tal linjer från Arlanda: - Vi är glada över att kunna presentera ett gediget program för nästa sommar. Förra sommarsäsongen visade på en stor reslust i de nordiska länderna och vi förväntar att den trenden fortsätter under 2023, säger Magnus Maursund, Norwegians koncerndirektör för Network, Pricing & Optimisation.

centrum_host_helsida
vintermarknad_helsida
agy_oppethus
julmarknad_2022
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
moderat_pan_helsida

Näringslivsmässa arrangeras i december

Näringsliv Sigtuna kommun bjuder in till en ny näringslivsmässa i Scandinavian XPO i december: - Vi vill kunna erbjuda ett av Sveriges bästa företagsklimat. Det kan vi bara få genom att ha en bra dialog och kontakt med våra företag, säger Annika Bröms, näringslivschef i Sigtuna kommun.

advent_kyrka_helsida

Sigtuna kommuns företagsklimat fortsätter neråt

Näringsliv Svenskt Näringsliv rankar Sigtunas företagsklimat på plast 81 i landet av 290 kommuner: - Förändringarna sedan förra året är överlag små i Sigtuna. De tydligaste förbättringarna kan vi se i kommunens upphandling och i konkurrens från kommunens verksamheter, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv Stockholm.

Skincity har flyttat in i nya lokaler i Rosersberg

Näringsliv Ett år efter att spadtaget tagits för Skincity har företaget nu flyttat in: - Med bra planering och förberedelser, lyckades vi packa ner det gamla lagret efter stängning den 19:e juli. Under den 20:e juli, som för övrigt var årets varmaste dag, jobbade alla hårt med att få upp samtliga 70.000 produkter på hyllorna, för att vi sedan dagen därpå skulle kunna serva kunderna som vanligt, säger VD Sofie Jacobsson, Head of Supply Chain & Customer Service.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marknaden_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
nrh
vintermarknad_outsider
pantamera_out
kyrka_outsider_advent
ridskola_2020_outsider
connys
dackskifteoutsider