eldsjal2024_pan

Sportlov i Sigtuna kommun

Denna vecka är det sportlov i kommunen. Här finns alla aktiviteter för barn och unga.

centrum_artikel_host

Sigtuna kommun satsar på ett stort antal aktiviteter för barn och unga. Det är inte nödvändigtvis aktiviteter för kroppen utan även hjärnan får sitt. Utöver simhallar, ishallar och hallar så håller biblioteket, museet och fritidsgårdar öppet.

Du hittar samtliga aktiviteter här

storemore_helsida
pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida
steningekompani_helsida
connys_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

centrum_host_helsida
mp_helsida_eu

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
storemore_out
stentekompani_outsider
pantamera_out
connys
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out