eldsjal2024_pan
Foto: Genrebild/If

Specialinsats ska minska bostadsinbrotten

Lokalpolisområde Sollentuna där Sigtuna ingår kommer under de kommande veckorna att satsa för att minska bostadsinbrotten.

centrum_artikel_host

Bostadsinbrotten ökar nu under hösten och med start igår onsdag var Lokalpolisområde Sollentuna igång med en satsning för att minska inbrotten. Enligt ett pressmeddelande från polisen så är målet med insatsen att begränsa antalet inbrott. Om det sker inbrott ska polisen kunna gripa och lagföra gärningsmän.

Insatsen kommer att genomföras med uniformerad polis patrullerar i brottsutsatta områden, även civilspaning efter underrättelseinformation genomförs för att jobba mot inbrottsligorna. Insatsen involverar även brottsplatsundersökare, hundenheten, polisvolontärer, grannsamverkan och allmänhet. Polisen är också mån om att allmänheten får information om den ökade inbrottsrisken som nu finns och att sprida kunskap om att vidta åtgärder för att minska inbrott.

EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

centrum_host_helsida

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

connys_helsida
mp_helsida_eu

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
centrum_outsider_host