helsida_bostad
Foto: Genrebild/If

Specialinsats ska minska bostadsinbrotten

Lokalpolisområde Sollentuna där Sigtuna ingår kommer under de kommande veckorna att satsa för att minska bostadsinbrotten.

centrum_artikel_host

Bostadsinbrotten ökar nu under hösten och med start igår onsdag var Lokalpolisområde Sollentuna igång med en satsning för att minska inbrotten. Enligt ett pressmeddelande från polisen så är målet med insatsen att begränsa antalet inbrott. Om det sker inbrott ska polisen kunna gripa och lagföra gärningsmän.

Insatsen kommer att genomföras med uniformerad polis patrullerar i brottsutsatta områden, även civilspaning efter underrättelseinformation genomförs för att jobba mot inbrottsligorna. Insatsen involverar även brottsplatsundersökare, hundenheten, polisvolontärer, grannsamverkan och allmänhet. Polisen är också mån om att allmänheten får information om den ökade inbrottsrisken som nu finns och att sprida kunskap om att vidta åtgärder för att minska inbrott.

EXTRA

Öhlund kopplas till Hells Angels

Politik SD:s toppnamn Rune Öhlund kopplas till Hells Angels avslöjar Expo: - Jag tar avstånd från deras leverne och vad dom håller på med, säger Öhlund till Expo.

defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida
EXTRA

Märstabo döms för våldtäkt mot barn

Notiser En man i 35-årsåldern från Märsta döms för våldtäkt mot barn. Enligt domen ska han ha utfört handlingar mot en flicka i 10-årsåldern som är att jämställa med våldtäkt.

toppbanner
connys_helsida
ungdomsarbete_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
ridskola_2020_outsider
nrh
arbete_outsider
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
pantamera_out