defacto_pan2020
Foto: MMS-Bild

Spärrar ur funktion i Märsta station

Spärrarna i Märsta station var ur funktion under förmiddagen vilket orsakar köer till tågen: - Många riskerar att missa sina tåg, säger en resenär.

centrum_artikel_host

Det rådde vid 9-tiden kraftiga köer på Märsta station på grund av att spärrarna till tågen var ur funktion. Man fick istället passera en alternativ väg. Enligt SL är det ett nätverksproblem vid Märsta station som påverkar spärrarna. Leverantören Stokab har haft ett planerat arbete som påverkat stationen. Arbetet har utförts och är klart men problemet kvarstod, tekniker ska ha skickats ut. Det finns ingen prognos i nuläget för när felet ska vara åtgärdat.

centrum_host_helsida

EU-delegater besökte Märsta

Politik EU-befinner sig som bekant i Arlandastad XPO under det första halvåret och på fredagen besökte ett antal delegater Märsta för att diskutera integration.

moderat_pan_helsida
humbacken_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

defacto_helsida

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

connys_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
pantamera_out
connys
humbacken_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider