helsida_bostad

Sommarens vägarbeten i kommunen

Trafikverket genomför den del vägarbeten i sommar som påverkar kommunen.

centrum_artikel_host

Fyra vägarbeten kommer att påverka trafiken i kommunen under sommaren. Väg 263 är ett pågående projekt mellan ”Tullen” och Steningehöjden/Ölsta där det byggs en rondell. Arbetet beräknas pågå till i slutet av hösten/början vintern.

Men utöver det kommer Arlandaleden att asfalteras med start nästa vecka. Även väg 905 mellan Måby till Nybygget berörs. Båda dessa arbeten pågår fram till 13:e juni.

Väg 858 mellan Hargsbro och Skalmsta pågår sedan 11:e maj till och med 30/7. Får är det ledningsarbete som pågår med nedsatt hastighet till 39 km/h. PÅ väg 932 mellan Karby-Herresta pågår kabelarbete och vid ett stort antal tillfällen till och med 18/1 2022 kommer hastigheten sättas ner till 30 km/h. Arbetet uppges ha stor påverkan på trafiken i båda riktningar.

toppbanner
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
ungdomsarbete_helsida
centrum_sommar2022_helsida
valet2022

Ordförande för kommunrevisionen hoppar av politiken

Politik Socialdemokraternas Steffen Oxenvad lämnar politiken efter att bland annat varit ordförande i kommunrevisionen: - Jag kommer inte engagera mig politiskt i Sigtuna kommun för en överskådlig framtid. Det är såklart möjligt att jag hoppar på ett opolitiskt föreningsuppdrag, skulle möjligheten uppstå. Där saknas alltid folk, säger Steffen Oxenvad i ett uttalade.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
arbete_outsider
swedol_outsider
nrh