moderat_pan_nov

Snökaos att vänta

Sedan några timmar snöar det kraftigt i kommunen och SMHI har utfärdat en klass 1-varning med anledning av ovädret.

centrum_artikel_host

Snöbyar i östra delen av Svealand väntas ge 5-10 centimeter nysnö. Därav har SMHI utfärdat en klass 1-varning med risk för hala vägar. Snön drar in i kombination med hårda vindar. Inga trafikolyckor har inträffat i skrivande stund med anledning av vädret på vägar i kommunen men Trafikverket varnar för halka då den blöta snön fryser till is under kvällen.

pantamera_avc_helsida

EU-delegater besökte Märsta

Politik EU-befinner sig som bekant i Arlandastad XPO under det första halvåret och på fredagen besökte ett antal delegater Märsta för att diskutera integration.

defacto_helsida
humbacken_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

connys_helsida

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

centrum_host_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

moderat_pan_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

humbacken_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
pantamera_out
nrh