kyrka_advent _pan
Foto: Marie Ullnert/Sahlgrenska

Smittspridningen ökar i länet

Covid-19 ökar i länet och under vecka 39 noterades 923 nya fall.

centrum_artikel_host

923 nya fall av covid-19 har rapporterats in i länet för vecka 39. Det är en ökning med nästan 400 fall jämfört med veckan innan rapporterar SVT Stockholm. De lokala siffrorna redovisas först på torsdag men Hälso- och sjukvårdsdirektören Björn Eriksson slår redan nu fast att siffrorna behöver tryckas tillbaka till varje pris:
– Vi är allvarligt bekymrade kring den ökade smittspridningen i region Stockholm just nu. Siffrorna tyder på att smittspridningen har ökat och det tyder i sin tur på att allt för många har slutat följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer, säger Björn Eriksson, hälso- och sjukvårdsdirektör i Region Stockholm, till SVT Stockholm

budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

julmarknad_2022
connys_helsida
defacto_helsida
vintermarknad_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

centrum_host_helsida
dackskifte_helsida
advent_kyrka_helsida
moderat_pan_helsida
pantamera_avc_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_outsider_host
dackskifteoutsider
marknaden_outsider
vintermarknad_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys
pantamera_out
nrh
kyrka_outsider_advent