centrum_panorama_hostshopping

SMHI varnar för snö och besvärligt väglag

SMHI varnar för snöfall i norra delarna av Uppsala och Stockholms län med förväntade kraftiga snöbyar som potentiellt kan resultera i besvärligt väglag.

centrum_artikel_host

Detta väder kan ha flera konsekvenser för allmänheten, inklusive långsammare trafik på grund av halka, snömodd, nedsatt sikt och snörök. Vägar som inte hunnit snöröjas eller påverkats av trafikolyckor kan ha begränsad framkomlighet. Förväntas även risk för förseningar inom buss-, tåg- och flygtrafiken samt möjliga inställda avgångar.

Snöfallet väntas äga rum från den 24 november klockan 11.00 till den 25 november klockan 21.00. Under natt till lördag förväntas det främst över norra delarna av Uppsala län och under lördagen framförallt i östra delen av varningsområdet över Stockholms län.

En nordlig eller nordostlig vind för in snöbyar från Bottenhavet. De förväntade snöbyarna kan bli kraftiga och resultera i 5-10 centimeter snö, lokalt upp till 15 centimeter. Det är dock osäkert exakt var inom området de mest intensiva snöbyarna kommer att hamna. Med detta i åtanke uppmanas allmänheten att vara beredd på potentiellt påverkade väg- och trafikförhållanden under det angivna tidsintervallet.

connys_helsida
fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
connys
pantamera_out
klara_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
brobygget_outsider