eldsjal2024_pan
Foto: Daniel Iskander

SMHI: Höga temperaturer kan påverka riskgrupper

SMHI utfärdade på fredagsförmiddagen ett meddelande om höga temperaturer i bland annat Sigtuna kommun.

centrum_artikel_host

Från och med idag fredag till början av nästa vecka kommer det att vara höga temperaturer med över 26 grader på dagarna. Det är minst tre dagar i rad med höga temperaturer varpå SMHI gått ut med ett meddelande. Detta för att det finns risk för ökad påfrestning på kroppen vilket kan ge problem för riskgrupper. Om temperaturer överstiger 30 grader tre dagar i följd så kommer en varning att utfärdas.

Just nu (kl. 10.00) visar prognosen för Sigtuna 29 grader för freda, 27 för lördag och 31 för söndag.

eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu
centrum_host_helsida
connys_helsida
storemore_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
storemore_out
nrh_sigtuna
connys
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out