centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi

Cyklist orsakade olycka

En cyklist orsakade en trafikolycka på torsdagskvällen meddelar polisen. Först befarades att en bilist avvikt från platsen men så var inte fallet.

centrum_artikel_host

Strax före klockan 19 på torsdagskvällen inträffade en trafikolycka mellan bil och cykel. Först befarades att bilföraren smitit från platsen  men så var det inte:
– Föraren uppger att han eller hon inte kunde svenska, och åkte och hämtade en kompis som kunde tolka. Föraren ville göra rätt för sig, säger Mats Eriksson, presstalesperson på polisen till Upsala Nya tidning.

På fredagen meddelar polisen att cyklisten delgivits misstanke för brott då denne inte stannat för rött ljus.

Uppdaterad kl. 15.20

centrum_host_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Kultur & Nöje På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

moderat_pan_helsida
humbacken_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
mordet på Norrbacka

Söker vittnen efter dödskjutning

Nyheter Polisen uppges vara i ett intensivt skede kring dödsskjutningen på Norrbacka i oktober och söker därför fler vittnen: - Utredarna har jobbat mycket intensivt sedan händelsen och fått genombrott i utredningen som har föranlett att misstänkta personer kunnat identifieras och frihetsberövas. Fler frihetsberövanden kan inte uteslutas, skriver Polisen i ett pressmeddelande.

defacto_helsida
EXTRA

Polis utreder mordförsök efter skjutning

Nyheter Det var under lördagen som polis larmades till en adress i centrala Märsta sedan man hittat skotthål i en bostad. Ingen har ännu gripits och polis uppmanar allmänhet som har tips att höra av sig.

Polis utredde skottljud – Inga tecken på skjutning

Nyheter Polis fick vid 11.30-tiden samtal om skottlossning i Märsta. Ett stort pådrag larmades till ett område som låg i närheten av en skola: - Inget tyder på att det varit någon skottlossning, säger Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

Extra

Blodig man hittad i trapphus

Nyheter Polisen larmades till Valsta med anledning av att en skadad man hittades: - Det är någon form av stickvapen som använts, säger Pär Fahlström vid Polisens ledningscentral.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

pantamera_out
swedol_outsider
humbacken_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
connys
centrum_outsider_host