centrum_panorama_hostshopping
Nathalie Eklund efter guldet i tempoFoto: Tomas Larsson/SCF

SMACK-cyklist dominerade på SM

Nathalie Eklund från SMACK vann SM i tempo den gångna helgen.

centrum_artikel_host

Nathalie Eklund ville inte ens tävla tills för någon vecka sedan, sen begav hon sig till Portugal med ett spanskt team och vann etapplopp där. Det följdes upp med SM-guld i tempo i Björklinge.
– Ja, jag hade haft så mycket problem under våren; med sjukdomar i flera omgångar, småskavanker och så när jag har varit på väg mot något skapligt har materialet strulat. Jag har liksom aldrig fått till det och innan etapploppet i Portugal så grät jag i telefonen och sa att jag inte ville åka ner och köra. Mina lagkamrater övertalade mig. De sa att jag behövdes för laget – och det är jag ju glad för i dag, säger Nathalie Eklund i ett pressmeddelande.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

brobygget_2024
fritidsbanken_helsida
connys_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
klara_outsider
brobygget_outsider
connys