vintermarknad_pan
Foto: Wings

Slutar som spelare för att bli utvecklingsansvarig

Pontus Andersson är nu utvecklingsansvarig i Wings och ska stärka ungdomsverksamheten så att det kommer upp fler spelare i de äldre lagen.

centrum_artikel_host

Pontus kommer att ha ett uppdrag som utvecklingsansvarig med inriktning mot ungdom som innebär att han utvecklar föreningen både sportsligt och administrativt. I första hand är ett viktigt syfte att stärka ungdomsverksamheten så att fler spelare kommer upp i äldre lag, att fler ledare utbildar sig och att det finns en tydlighet kring verksamheten för alla som är en del av Wings.
– För oss är Pontus Andersson en perfekt rekrytering för att driva utvecklingsarbetet. Det känns roligt att vi som förening kan fortsätta att jobba ihop med Pontus och ta tillvara på hans kunskap och engagemang. Redan förra säsongen var han ansvarig för Hockeyskolan vilket fungerande väldigt bra, säger Mats Grewe, Wings ordförande.

De senaste sex säsongerna har Pontus spelat i Wings A-lag men har ett förflutet i regionen då han varit i Enköping, Tierp och Väsby. Han är även fostrad i Almtunas hockeyskola. Pontus har nyligen tagit examen från Riksidrottsförbundets idrottskonsulentutbildning och har i och med det bestämt sig för att sluta med spelarkarriären och satsa på en annan karriär inom sporten.

moderat_pan_helsida
connys_helsida
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

vintermarknad_helsida
advent_kyrka_helsida
pantamera_avc_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

defacto_helsida
julmarknad_2022
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

dackskifte_helsida
centrum_host_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

agy_oppethus
upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marknaden_outsider
dackskifteoutsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
vintermarknad_outsider
swedol_outsider
kyrka_outsider_advent
pantamera_out
nrh
connys