helsida_bostad
Foto: Wings

Slutar som spelare för att bli utvecklingsansvarig

Pontus Andersson är nu utvecklingsansvarig i Wings och ska stärka ungdomsverksamheten så att det kommer upp fler spelare i de äldre lagen.

centrum_artikel_host

Pontus kommer att ha ett uppdrag som utvecklingsansvarig med inriktning mot ungdom som innebär att han utvecklar föreningen både sportsligt och administrativt. I första hand är ett viktigt syfte att stärka ungdomsverksamheten så att fler spelare kommer upp i äldre lag, att fler ledare utbildar sig och att det finns en tydlighet kring verksamheten för alla som är en del av Wings.
– För oss är Pontus Andersson en perfekt rekrytering för att driva utvecklingsarbetet. Det känns roligt att vi som förening kan fortsätta att jobba ihop med Pontus och ta tillvara på hans kunskap och engagemang. Redan förra säsongen var han ansvarig för Hockeyskolan vilket fungerande väldigt bra, säger Mats Grewe, Wings ordförande.

De senaste sex säsongerna har Pontus spelat i Wings A-lag men har ett förflutet i regionen då han varit i Enköping, Tierp och Väsby. Han är även fostrad i Almtunas hockeyskola. Pontus har nyligen tagit examen från Riksidrottsförbundets idrottskonsulentutbildning och har i och med det bestämt sig för att sluta med spelarkarriären och satsa på en annan karriär inom sporten.

ungdomsarbete_helsida
toppbanner
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Toppstriden går vidare för Märsta IK och FC Arlanda. Det återstår 4-5 matcher för de flesta av bygdens lag innan serierna summeras.

Idrottsanläggningar kan få sponsrade namn

Sport Midgårdsvallen, Pinbackshallen, Ekillahallen, Ansgarsvallen... Klassiska namn på anläggningar som nu kan gå i graven när det blir möjligt för företag att köpa upp rätt till att namnge anläggningen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
arbete_outsider
connys
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out
swedol_outsider
nrh