centrum_panorama_hostshopping
Foto: Daniel Iskander

Skyfall förväntas i kommunen idag

Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

centrum_artikel_host

Regnet väntas börja vid lunchtid och fortsätta fram till sena kvällen, mellan kl. 12.00 och kl. 22.00. Under denna period kan upp till 30-50 mm regn falla på kort tid. Detta kan leda till att vägar och viadukter blir översvämmade, vilket i sin tur kan orsaka trafikproblem. Det finns också en risk för att källare och dagvattensystem blir översvämmade.

Åska och hårda vindbyar
Förutom det kraftiga regnet kan åska och hårda vindbyar förekomma, vilket ytterligare kan påverka både trafiken och infrastrukturen.

Viktigt att tänka på
Boende i Sigtuna kommun uppmanas att vara försiktiga och ta hänsyn till de lokala variationerna i vädret. Även om vissa områden kan undgå de största regnmängderna, är det viktigt att vara beredd på snabba förändringar i väderförhållandena.

brobygget_2024
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
connys_helsida

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
connys
pantamera_out
centrum_outsider_host
fritidsbanken_outsider
klara_outsider
brobygget_outsider