vinter_pan
Helikopter, insatsstyrkan och hundpatruller söker efter misstänkt gärningsman.Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Skottlossning mot lägenhet i Valsta – stor polisinsats

Flera skott avlossades mot en lägenhet i Valsta. En stor polisinsats pågår.

centrum_artikel_host

Polisen larmades klockan 00.18. En okänd gärningsman öppnade eld mot en lägenhet i Valsta. Flera personer befann sig i bostaden, enligt polisen. Men ingen skadades.
Brottsplatsen samt bedömd plats för skjutning är avspärrade i väntan på att kriminaltekniker och specialsökhundar ska inleda en brottsplatsundersökning”, skriver polisen.
Polisen genomför en stor insats i Märsta. Helikopter, insatsstyrkan och hundpatruller söker efter misstänkt gärningsman.

Vet du mer? Har du bilder? Kontakta redaktionen här

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

slottsby_helsida
vinter_helsida
connys_helsida
nrh_sigtuna

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

pantamera_avc_helsida
storemore_helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

ica_helsida
defacto_helsida
joes-helsida

Polisen varnar nu för bildelsstölder

Nyheter Ett ökande antal stölder av airbags, rattar, navigationsutrustning och byggmaskiner skapar oro i Sigtuna, Upplands Väsby och Sollentuna. Företagsbilar och fordon med kostsamma verktygsuppsättningar är särskilt utsatta för denna typ av brott.

centrum_host_helsida
oppethus_dec

Ny rapport: Så robust är Sigtuna kommun

Nyheter Sigtuna är på 19:e plats i länet av 26 kommuner och 97 i riket av 260 kommuner när WSP släpper sin årliga ranking över kommunernas förmåga att hantera kriser och motstå förändringar i en osäker omvärld.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

joes_outsider
ica_outsider
slottsby_outsider
nrh
oppethus_out
pantamera_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
vinter_outsider
connys
storemore_out