eldsjal2024_pan
Trivas med en grupp på TingvallaskolanFoto: Insändarbild

Skolelever i samtal om nätetikett

Tingvallaskolan har arbetat med projektet Safe Selfie Academy som går ut på att hantera nätet, sociala medier och hur det påverkar barn.

centrum_artikel_host

Safe Selfie Academy besökte Tingvallaskolan för att hantera nätet, sociala medier och dess inverkan på barn och unga på gott och ont. Läraren Carina Ekström berätta arr det blev fina, djupa allvarsamma samtal kring ämnet.
– Vi har skrattat och gjort roliga små övningar och hade mys fika. Barnen fick alla varsin TRIVAS T-shorts som nu är tecken på att de är Trivas coacher med Special kunskap kring just detta ämne! Fortsättning följer nästa termin.

eldsjal2024_helsida

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

storemore_helsida
centrum_host_helsida
mp_helsida_eu
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
eldsjal2024_out
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
storemore_out
centrum_outsider_host
connys
nrh_sigtuna