defacto_pan2020
Foto: Skärmdump/Odensala skola

Skolan utmanar i Jerusalems dance challenge

Odensala skola utmanar hela kommunen att utföra Jerusalem Dance Challenge.

centrum_artikel_host

I måndags eftermiddag publicerade Odensala skola en så kallad Jerusalem Dance Challenge. Stora delar av personalstyrkan var ute på skolgården och dansade gemensamt. Videon har redan efter knappa dygnet lockat tusentals visningar och man uppmanar andra i kommunen att lägga upp liknande danser. Jerusalem Dance Challange har genomförts på många arbetsplatser runt om i landet, sjukhus, poliser med mera.

Här kan du se dansen

ica_helsida
pantamera_avc_helsida
dack_helsida

Vill skapa en inbjudande byggnad

Kulturnyheter Arkitektbyrån White som fått uppdraget att bygga det nya kultur- och aktivitetscentret i Valsta har som mål att skapa en uttrycksfull och inbjudande byggnad med fokus på delaktighet och trygghet.

joes-helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Blåljus På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

connys_helsida

Sigtunabo ger ut ny bok om skolan

Kulturnyheter Sigtunabon John Steinberg som är fil.dr. i pedagogik vid Uppsala Universitet har gett ut en ny bok som vänder sig till lärare "Elevers lärande - Handledning i klassrummet".

centrum_host_helsida
defacto_helsida

Arlandasamlingars arkiv hamnar i Gävle

Kulturnyheter Järnvägsmuseet i Gävle får en del av Arlandasamlingarna: - Det är mest praktiskt eftersom vi har ytterligare ett arkiv här, det vill säga det järnvägshistoriska, säger Kjell Åström, samlingschef, till SVT Gävleborg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
joes_outsider
ridskola_2020_outsider
ica_outsider
dack_outsider
centrum_outsider_host
nrh
pantamera_out
swedol_outsider