vinter_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Skjutning nära Arlanda

Polis har kallats till en skottlossning söder om Arlanda rapporterar Aftonbladet.

centrum_artikel_host

Polis fick in samtal om skottlossningen vid 20-tiden och åkte till en adress söder om Arlanda rapporterar Aftonbladet. En person ska ha skjutit mot en annan och stämningen var hotfull. Den som besköts påträffades senare vid annan plats och denne hade ådragit sig en skottskada i halsen. Han har förts till sjukhus och polis har spärrat av brottsplatsen för en teknisk undersökning.

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

slottsby_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

ica_helsida
joes-helsida
centrum_host_helsida
storemore_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

wenngarn_jul_helsida
connys_helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

vinter_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

swedol_outsider
wnngarn_jul_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
connys
slottsby_outsider
joes_outsider
storemore_out
vinter_outsider
centrum_outsider_host
ica_outsider
ridskola_2020_outsider