moderat_pan_nov
Tramadol. Obs! ArkivbildFoto: Tullverket

Skjuten man döms för narkotikabrott

En man som skottskadades i samband med en skjutning i Valsta förra året döms för innehav av narkotika i samband med händelsen.

centrum_artikel_host

Våren 2021 sköts en man i 20-årsåldern av en jämnårig man. Gärningsmannen dömdes till ett flerårigt fängelsestraff för mordförsök. Den skottskadade bar i samband med händelsen en stor mängd narkotikaklassade tabletter som han sedermera har åtalats för och nu har domen fallit fällande narkotikabrott. Mannen hade 420 tabletter tramadol och erkände även brottet i samband med rättegången. Han döms till skyddstillsyn.

moderat_pan_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

connys_helsida
defacto_helsida
agy_oppethus
centrum_host_helsida
dackskifte_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

advent_kyrka_helsida
pantamera_avc_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
dackskifteoutsider
nrh
connys
kyrka_outsider_advent