centrum_panorama_hostshopping

Skånelas pigga start bäddade för seger

I en intensiv match i Herrallsvenskan stod Skånela och Kungälv mot varandra, och det blev en dramatisk tillställning där Skånela till sist drog det längsta strået och vann med knappa 29-28.

centrum_artikel_host

Skånela inledde matchen med en kraftfull rivstart och hade en imponerande 5-0-ledning i Vikingahallen. Under första halvlek hade Skånela för det mesta ett fast grepp om matchen. Dock kämpade sig Kungälv tillbaka mot slutet av halvleken, och i paus ledde Skånela knappt med 14-13.

Den andra halvleken blev en svängig historia där lagen turades om att vara i ledningen. Kungälv kom ikapp och tog till och med en tvåmålsledning. Skånela svarade emellertid med att kämpa sig tillbaka och etablerade själva en tvåmålsledning med endast nio minuter kvar av matchen. Den ledningen lyckades de hålla fast vid och säkrade därmed segern med 29-28.

Det var den pigga starten som skapade grunden för Skånelas seger och de två ytterligare poängen i tabellen. Bland de framstående målskyttarna för Skånela stack Gustav Näslund och Simon Lindberg ut med vardera åtta mål i matchen. En välkämpad seger för Skånela som förbättrar deras position i tabellen.

brobygget_2024
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

fritidsbanken_helsida
mp_tack_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

connys_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
nrh_sigtuna
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
mp_tack_outsider
connys
centrum_outsider_host