centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen

Skånela vinner mot Strands

Skånela vinner den första kvalmatchen mot Strands IF med 30-23.

centrum_artikel_host

Det var en match som målmässigt var jämn i den första halvleken. Faktum är att Strands ledde med två bollar i slutet av halvleken men Skånela kom ikapp till 15-15 på slutet av halvleken. Strands fortsatte sin dominans även i första och lyckas leda med tre bollar innan Skånela vaknar till liv. I mitten av halvleken går Skånela från underläge 19-18 till ledning 25-22 inom loppet av knappa tio minuter. Slutet av halvleken blir relativt komfortabel. Strands får slut på energi och Skånela kan fastställa slutresultat till 30-23. Skånela får nu två matcher på sig hemma i Vikingahallen där de kan säkra fortsatt spel i Damallsvenskan.

connys_helsida
mp_helsida_eu
kvalextra!

Skånela skrällde i Kungsbacka och skaffade sig matchboll

Sport Skånela fortsätter sin imponerande framfart i kvalet till Handbollsligan genom att vinna den andra kvalmatchen mot Aranäs och därmed ta ledningen med 2-0 i matcher. Matchen, som hölls i Kungsbacka sporthall, bjöd på spänning från början till slut inför 571 åskådare.

centrum_host_helsida
kvalextra

Skånela möter Aranäs i kvalet

Sport På torsdagen blev det klart att Skånela IF:s herrar står inför en spännande utmaning då de möter HK Aranäs i kvalet till handbollsligan.

damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Sport Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

eldsjal2024_helsida
herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Sport Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

pantamera_avc_helsida
damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Sport Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

seniormassa_pan
bygdensdag_helsida
herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Sport I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

herrallsvenskan

Skånelas pigga start bäddade för seger

Sport I en intensiv match i Herrallsvenskan stod Skånela och Kungälv mot varandra, och det blev en dramatisk tillställning där Skånela till sist drog det längsta strået och vann med knappa 29-28.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
seniormassa_outsider
pantamera_out
mp_eu_outsider
nrh_sigtuna
connys
eu_valet_outsider
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
bygdensdag_outsider