moderat_pan_nov
Foto: Magnus Granhagen

Skånela vinnare igen

Skånela vann i helgen den svåra bortamatchen mot Anderstorp.

centrum_artikel_host

Det bjöds på en svävning match i småländska Anderstorp när Skånela kom på besök. Lagen turades om att leda i första men tidigt i andra såg Skånela ut att koppla grepp om tillställningen med ledning fem bollar med tjugo minuter kvar att spela. Anderstorp hängde dock kvar ett tag och med sex minuter kvar skiljde bara en enda boll. Först med tre minuter kvar kunde Skånela säkra upp med några mål och slutresultatet skrevs till 33-30.

Målen
Ladan 11, Östling 7, Näslund 4, Lindberg 4, Åkerman 2, Svarén 2, Nilsson 2, Nielsen 1

ica_helsida

Arlanda Väsby Legends vann SM

Innebandy I samband med Veteran-SM vann Arlanda Väsby legens klassen 45+: - Jag hade bränt en straff tidigare i turneringen så jag tänkte att jag skulle lägga den femte straffen idag så är det förmodligen avgjort innan, så behöver jag inte lägga den. Men nu fick jag lägga den och satte den över benet in i mål, sa straffhjälten Maimon Abdallah.

connys_helsida
herrallsvenskan

Skånela ny tvåa efter seger

Handboll Skånela tog en ny seger i Herrallsvenskan och är ny tvåa - i alla fall fram till tisdag: - Anfallsmässigt var det bra, men vi bränner en massa lägen, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
moderat_pan_helsida
centrum_host_helsida
EXTRA

Karlsson slutar efter säsongen

Handboll Skånelaikonen Jimmy Karlsson kommer lämna sitt uppdrag som herrtränare efter säsongen: - Det känns på många plan rätt för mig att fatta detta beslut just nu. Jag behöver skapa lite mer tid för familjen och handbollen tar mycket tid på kvällar och helger, säger Karlsson i ett uttalande.

yrkesutbildning
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Ishockey Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

hockeyettan

Wings tillbaka i vinnarspåret

Ishockey Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

damallsvenskan

Många missar när Skånela föll

Handboll AIK besegrade Skånela under lördagen med klara 26-19 i Vikingahallen. - Överlag gör vi ingen dålig match, vi spelar ganska bra framåt men får inte hål på Catrin (Axelsson, AIK:s målvakt, reds anm), sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

pantamera_out
nrh
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_outsider_host
ica_outsider