centrum_panorama_hostshopping
Jesper ForslundFoto: Skånela IF

Skånela värvar från rivalen

Skånela IF meddelar att de har är överens med Jesper Forslund. Jesper i Allsbenskan. Hans anslutning till klubben markerar en spännande utveckling för både spelaren och föreningen.

centrum_artikel_host

Jesper Forslund, med Uppsala HK som sin moderklubb och två säsonger hos Rimbo HK i Herrallsvenskan bakom sig, har varit föremål för diskussioner mellan Skånela IF och honom själv. Efter grundliga samtal och utvärderingar av båda parter har de kommit överens om att gå samman inför den kommande säsongen. Denna överenskommelse har sin grund i ömsesidigt intresse och en stark vilja att tillsammans nå nya prestationer.

Redan under förberedelserna för den kommande säsongen har Jesper integrerats i laget på ett imponerande sätt. Efter att ha deltagit i herrlagets uppstartshelg och genomfört träningar tillsammans med sina nya lagkamrater blev han officiellt spelklar i Skånela IF i fredags. Hans debut gjordes i en träningsmatch mot Eskilstuna GUIF samma dag, där han övertygande satte sitt avtryck med hela fyra mål i protokollet.

Jesper Forslund har visat sin kompetens inte bara genom sin bakgrund i landslagssammanhang på ungdomsnivå, utan även genom sin kontinuerliga utveckling som handbollsspelare. Under sin tid hos Rimbo HK har han fortsatt förbättra sin skicklighet i såväl skott som genombrotts spel, något som säkerligen kommer att gynna Skånela IF i deras framtida utmaningar.

Jesper uppger i ett uttalande följande:
”Att välja Skånela känns väldigt bra! Föreningen ger ett proffsigt intryck och utstrålar gemenskap, vilket verkligen är något som tilltalar mig. Det känns som att Skånela har något bra på gång och det ska bli kul att få vara en del av det. Dessutom ger miljöbytet till Skånela mig den perfekta chansen att utvecklas som handbollsspelare.”

Skånela IF:s förväntningar inför den kommande säsongen är höga, och med Jespers tillskott hoppas de på att kunna konkurrera med de bästa lagen och sikta mot en plats i Handbollsligan. Jesper Forslund kommer utan tvekan att vara en central del av denna strävan, och vi ser med spänning fram emot att följa hans utveckling och prestationer i Skånela IF under den kommande säsongen.

centrum_host_helsida
connys_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Sport Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

brobygget_2024
fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Sport I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

Sport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
fritidsbanken_outsider
connys
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
klara_outsider