sap_pan23
Jesper ForslundFoto: Skånela IF

Skånela värvar från rivalen

Skånela IF meddelar att de har är överens med Jesper Forslund. Jesper i Allsbenskan. Hans anslutning till klubben markerar en spännande utveckling för både spelaren och föreningen.

centrum_artikel_host

Jesper Forslund, med Uppsala HK som sin moderklubb och två säsonger hos Rimbo HK i Herrallsvenskan bakom sig, har varit föremål för diskussioner mellan Skånela IF och honom själv. Efter grundliga samtal och utvärderingar av båda parter har de kommit överens om att gå samman inför den kommande säsongen. Denna överenskommelse har sin grund i ömsesidigt intresse och en stark vilja att tillsammans nå nya prestationer.

Redan under förberedelserna för den kommande säsongen har Jesper integrerats i laget på ett imponerande sätt. Efter att ha deltagit i herrlagets uppstartshelg och genomfört träningar tillsammans med sina nya lagkamrater blev han officiellt spelklar i Skånela IF i fredags. Hans debut gjordes i en träningsmatch mot Eskilstuna GUIF samma dag, där han övertygande satte sitt avtryck med hela fyra mål i protokollet.

Jesper Forslund har visat sin kompetens inte bara genom sin bakgrund i landslagssammanhang på ungdomsnivå, utan även genom sin kontinuerliga utveckling som handbollsspelare. Under sin tid hos Rimbo HK har han fortsatt förbättra sin skicklighet i såväl skott som genombrotts spel, något som säkerligen kommer att gynna Skånela IF i deras framtida utmaningar.

Jesper uppger i ett uttalande följande:
”Att välja Skånela känns väldigt bra! Föreningen ger ett proffsigt intryck och utstrålar gemenskap, vilket verkligen är något som tilltalar mig. Det känns som att Skånela har något bra på gång och det ska bli kul att få vara en del av det. Dessutom ger miljöbytet till Skånela mig den perfekta chansen att utvecklas som handbollsspelare.”

Skånela IF:s förväntningar inför den kommande säsongen är höga, och med Jespers tillskott hoppas de på att kunna konkurrera med de bästa lagen och sikta mot en plats i Handbollsligan. Jesper Forslund kommer utan tvekan att vara en central del av denna strävan, och vi ser med spänning fram emot att följa hans utveckling och prestationer i Skånela IF under den kommande säsongen.

joes-helsida
centrum_host_helsida
moderat_fokus_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

connys_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

nrh_sigtuna

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

pantamera_avc_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

ica_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

defacto_helsida
hockeyskola_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

sap_sep23_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

division 3

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

Fotboll I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

svenska cupen

Andra raka för Skånela i Svenska Cupen

Handboll Skånela herrar vann på bortaplan mot VästeråsIrsta i den andra omgången av ATG Svenska Cupens gruppspel. Trots att de låg under med 14-13 i halvtid lyckades de vinna med 33-27.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
hockeyskola_outsider
connys
swedol_outsider
moderat_bli_medlem
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
socialdem_sep23_outsider
ica_outsider
joes_outsider
nrh