centrum_panorama_hostshopping
Tobias JohanssonFoto: Skånela IF

Skånela värvar allsvensk skyttekung

Skånela IF har nyligen meddelat att de har skrivit ett ettårigt kontrakt med Tobias Johansson.

centrum_artikel_host

Tobias, som kommer från sin moderklubb Tyresö Handboll, imponerade stort under den senaste säsongen genom att vinna skytteligan i Herrallsvenskan med 170 mål, varav 129 var spelmål.

”Vi är mycket nöjda med att ha säkrat Tobias för den kommande säsongen i Handbollsligan,” säger Skånela IF. ”Han är en välbyggd niometers spelare på 1,98 meter som har en imponerande målförmåga. Med sin räckvidd och storlek kommer han också att vara en viktig tillgång i försvaret.”

Tobias ser fram emot utmaningen
Tobias Johansson uttrycker sin entusiasm över att ansluta sig till Skånela: ”Det ska bli väldigt kul att spela i Skånela. Vi har mötts flera gånger genom åren och det känns som ett ungt och lovande lag som har något bra på gång. Förväntningarna är alltid att vinna varje match, men som nykomlingar ska vi först och främst se till att stanna kvar.”

Tränare Tim Lindqvist välkomnar Tobias
Skånelas nye tränare, Tim Lindqvist, är också entusiastisk över tillskottet: ”Det är väldigt kul att få hit Tobias till Skånela. Han är en spelskicklig spelare som kommer att passa bra in hos oss och förstärka vår niometersposition. Tobias är också stark i försvaret, där han kommer att bidra med sin räckvidd och intelligens.”

olympiska spelen i Paris

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Friidrott På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

centrum_host_helsida
gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

connys_helsida
brobygget_2024
fritidsbanken_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

pantamera_avc_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
connys
klara_outsider
fritidsbanken_outsider
pantamera_out