sap_pan23
Foto: Magnus Granhagen

Skånela vände underläge i paus

Skånela IF svarade för en stark andrahalvlek mot Kroppskultur och vann med 25-24 i Vikingahallen.

centrum_artikel_host

99 åskådare bänkade sig i Vikingahallen för att se matchen mellan Skånela-Kroppskultur. Alltså under de 100 som krävs för covidpass för inomhusarrangemang. Publiken fick se en makalös andra halvlek där Skånela inte bara tog in sex bollar på Kroppskultur utan även kunde ta hem två poäng. Filippa Sarenbrant visade vägen med sina tolv mål. I andra gjorde Skånela 15-8 på gästerna. I och med segern kliver Skånela upp över negativ kvalplats.

Målen
Sarenbrant 12, Kardell 4, Libom 2, Schaffer 2, Lannermalm 2, Vinelund, Lindén

herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Sport Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

ica_helsida
herrallsvenskan

Premiärseger för Skånela

Sport Skånela IF tog emot IFK Karlskrona i en spännande match på Vikingahallen, och här är matchreferatet:

connys_helsida
adhd_kommun
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Sport På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

svenska cupen

Andra raka för Skånela i Svenska Cupen

Sport Skånela herrar vann på bortaplan mot VästeråsIrsta i den andra omgången av ATG Svenska Cupens gruppspel. Trots att de låg under med 14-13 i halvtid lyckades de vinna med 33-27.

nrh_sigtuna
svenska cupen

Skånela inledde med seger

Sport I en spännande start på Handboll Svenska Cupen omgång 1 möttes Boden och Skånela i en match som började med Bodens tidiga ledning, men där Skånela senare visade dominans. Med en imponerande andra halvlek säkrade Skånela segern med 32-24, efter en inledande jämn kamp.

defacto_helsida

Skånela värvar från rivalen

Sport Skånela IF meddelar att de har är överens med Jesper Forslund. Jesper i Allsbenskan. Hans anslutning till klubben markerar en spännande utveckling för både spelaren och föreningen.

pantamera_avc_helsida
hockeyskola_helsida

Nilsson tar över Lucau

Sport Marcus Nilsson tar över efter Lucau: - Efter att ha avslutat spelarkarriären känns det spännande att fortsätta i en ny roll i moderklubben. Uppdraget som målvaktstränare känns väldigt spännande och utmanade. Förhoppningsvis kan jag bidra med min erfarenhet och hjälpa våra målvakter att utvecklas och ta nästa steg, säger Marcus i ett uttalande.

joes-helsida
moderat_fokus_helsida
EXTRA

Skånela till final i USM

Sport Skånela IF F14 har nått final som spelas på söndag mot Lödde Vikings: - Vi är ett lag som aldrig ger upp, även när det går dåligt så håller vi humöret uppe, sa Sophia Bäckman, spelare, till Handbollskanalen efter matchen

centrum_host_helsida
sap_sep23_helsida
kvalextra!

Jimmy vill avsluta med flaggan i topp

Sport Oavsett utgången av matchen mot Lugi blir det Jimmy Karlssons sista hemmamatch: - Det är speciellt, stått där i åtta år. Men när matchen startar är det fokus på att vinna. Jag vill avsluta på topp och lämna över ett lag i Handbollsligan, det vore häftigt, säger Jimmy Karlsson.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
socialdem_sep23_outsider
centrum_outsider_host
nrh
moderat_bli_medlem
hockeyskola_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
pantamera_out
joes_outsider
ica_outsider
kommun_skoterska_outsider
kommun_adhd_outsider