centrum_panorama_hostshopping

Skånela tog en övertygande seger över Karlskrona i Herrallsvenskan

Skånela IF steg upp till utmaningen och levererade en imponerande prestation när de mötte Karlskrona i Herrallsvenskan under onsdagen. T

centrum_artikel_host

rots en trög start lyckades Skånela ta kontroll över matchen och visade upp en imponerande spelstyrka. Det var cirka 10 minuter in i matchen som Skånela vaknade till liv och började dominera spelplanen. Vid halvtid ledde Skånela med en tydlig ledning på 17-11 över Karlskrona. I den andra halvleken lyckades Karlskrona inte komma nära och Skånela kunde dra ifrån ytterligare. Matchen slutade med en överlägsen seger för Skånela med en slutlig poängställning på 32-21.

Enastående prestationer av Linus Wärnmark, Gustav Näslund och David Källemyr lyfte Skånela till segern. Linus Wärnmark var den främste målskytten för Sigtuna IF med imponerande sju mål, följt av Gustav Näslund med sex mål och David Källemyr med fem mål. En noterbar händelse inträffade när målvakten Kenan Omerovic, som även han gjorde enastående insatser, lyckades göra fyra mål när Karlskrona tog ut sin målvakt för att spela med sju utespelare.

olympiska spelen i Paris

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Sport På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

centrum_host_helsida
gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

Lyckat SM för Märsta BMX

Sport Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

connys_helsida
fritidsbanken_helsida
brobygget_2024

SMACK-cyklist till Paralympics

Sport Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

pantamera_avc_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
klara_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider