Foto: Magnus Granhagen
Kenan Omerovic räddade både skott och satte fem mål. Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela tog en klar seger mot Anderstorp

I en intensiv match i Herrallsvenskan lyckades Skånela säkra en imponerande seger när de ställdes mot Anderstorp 35-25.

centrum_artikel_host

Matchen inleddes med en jämn första tio minuter där lagen följdes åt i målprotokollet. Det var en intensiv start där båda lagen kämpade hårt för att ta kontroll över spelet. Skånela började sedan koppla ett fastare grepp i mitten av första halvlek. Med tio minuter kvar av halvleken ledde de med tre mål mål, och den ledningen utökades ytterligare till nio bollar vid paus, där ställningen var 17-12 till Skånela.

I den andra halvleken fortsatte Skånela att dominera, och matchen var en mer akademisk karaktär. David Källemyr visade vägen som främste målskytt med sju mål. En notering värd att nämna är målvakten Kenan Omerovic, som lyckades kasta in sex mål när Anderstorp satsade på att spela med en man mer.

Tränare Mattias Flodman uttryckte sina tankar efter matchen och kommenterade lagets prestation: ”Jag tycker att vi började bra framåt i första halvlek, även om vi hade det tufft att göra mål. Å andra sidan var vi starka bakåt. I den andra halvleken var vi bra bakåt, och vi hade även 5-6 mål i öppen kasse. Sammanfattningsvis var vi starka bakåt i den andra halvleken. Det var en påkopplad insats idag.”

wenngarn_jul_helsida
joes-helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
slottsby_helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Handboll Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

connys_helsida

Wings bryter med David Lundmark

Ishockey David Lundmark, en långvarig figur i Wings organisation, går skilda vägar med A-laget. Beslutet, meddelat av sportchefen Björn Danielsson, innebär att Lundmark inte kommer att vara en del av A-lagets stab under resten av säsongen.

ica_helsida
allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Handboll Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

storemore_helsida
EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Fotboll Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

centrum_host_helsida

Guld för Rosenberg i prestigefylld tävling

kampsport I helgen hölls Swedish Open G1 i Fyrishov, Uppsala för första gången, och evenemanget markerade en imponerande samling av världens bästa taekwondoutövare. Deltagare från hela världen, inklusive världs- och olympiska mästare, samlades för att tävla i denna prestigefyllda världsrankingtävling.

Triathlonstart i Arlandastad

Sport Svenska Triathlonförbundet har officiellt presenterat de första SM-tävlingarna för 2024, och det blir ett spännande år med två av triathlons mest klassiska lopp samt en relativt ny men omtyckt tävling. Säsongen kickar igång med Arlandastad Duathlon den 1 maj, som kommer att vara värd för SM och RM i duathlon.

herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Handboll I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

hockeyettan

Wings-Enköping 4-1: Tredje Raka Segern för Wings

Ishockey Wings tog ännu en imponerande seger i Hockeyettan Östra när de besegrade Enköping med 4-1 i en spännande match som höll fansen på sina tår under hela spelet. Detta är Wings tredje raka seger och visar att laget är i fin form.

Nya framgångar för Kim Taekwondo

kampsport Under lördagen avslutades Svenska Cupen 3 i Linköping, den sista tävlingen innan de svenska mästerskapen, SM, och en avgörande uppladdning inför uttagningen av landslaget.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
ica_outsider
connys
nrh_sigtuna
slottsby_outsider
storemore_out
pantamera_out
wnngarn_jul_outsider
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
swedol_outsider