centrum_panorama_hostshopping
Foto: Skånela IF/Twitter

Skånela tappar mark efter förlust

Vinslöv vann överraskande matchen mot Skånela på lördagen.

centrum_artikel_host

Vinslöv chockade Skånela och vann med 29-26, Skånela ledde delar av första men tappade mark i andra där det med en kvart kvar stod 25-20 till Vinslöv. Med 7-8 minuter kvar gjorde Skånela sakerna mer intressanta men kom inte närmare än tremålsunderläge. En missräkning för märstalaget som ramlade ner till fjärdeplats i tabellen.

Målen
Näslund 8, Lindberg 6, Källemyr 5, Broman 3, Svarén 2, Omerovic 1, Tapper 1

olympiska spelen i Paris

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Friidrott På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

connys_helsida
gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
brobygget_2024

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

fritidsbanken_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

klara_outsider
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
connys
brobygget_outsider