sap_feb_pan
Foto: Skånela IF/Twitter

Skånela tappar mark efter förlust

Vinslöv vann överraskande matchen mot Skånela på lördagen.

centrum_artikel_host

Vinslöv chockade Skånela och vann med 29-26, Skånela ledde delar av första men tappade mark i andra där det med en kvart kvar stod 25-20 till Vinslöv. Med 7-8 minuter kvar gjorde Skånela sakerna mer intressanta men kom inte närmare än tremålsunderläge. En missräkning för märstalaget som ramlade ner till fjärdeplats i tabellen.

Målen
Näslund 8, Lindberg 6, Källemyr 5, Broman 3, Svarén 2, Omerovic 1, Tapper 1

centrum_host_helsida
funkisfest_helsida
sportlov
herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Sport I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

steningekompani_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
herrallsvenskan

Skånelas pigga start bäddade för seger

Sport I en intensiv match i Herrallsvenskan stod Skånela och Kungälv mot varandra, och det blev en dramatisk tillställning där Skånela till sist drog det längsta strået och vann med knappa 29-28.

skridskodisco_helsida
herrallsvenskan

Skånela dominerade från start till slut mot Vinslöv

Sport I en klar seger mot Vinslöv lyckades Skånela dominera matchen och stänga av sina motståndare, vilket resulterade i en slutlig poängskörd på 31-21, med en imponerande 15-5 ledning för Skånela i halvtid.

foraldranatverk_helsida
spedition_helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Sport Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

fritidsbanken_sportlov
allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Sport Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Sport I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

EXTRA

Flodman lämnar Skånela

Sport Skånela IF meddelar att Mattias Flodman inte kommer att leda Skånela IF:s herrlag efter säsongen. Han har nyligen skrivit på för Handbollsligalaget Alingsås HK, en klubb han tidigare kom ifrån för 2,5 år sedan.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
skridskodisco_outsider
nrh_sigtuna
spedition_outsider
centrum_outsider_host
foraldranatverk_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
stentekompani_outsider
funkisfest_outsider