centrum_panorama_hostshopping
Jesper Byström tar uppehåll från handbollen. Foto: Magnus Granhagen/Arkiv

Skånela tappar Byström

Skånela IF tappar bland annat Jesper Byström kommande säsong: - Jesper har den gångna säsongen varit en av de viktigaste spelarna i laget och detta är ett stort tapp för herrlaget. Vi hoppas få se Jesper i herrlaget igen och att han möjligtvis kan bli en injektion i laget efter jul eller näst-nästa säsong, skriver Skånela på sin hemsida.

centrum_artikel_host

Fyra spelare lämnar Skånela; Anton Nilsson, målvakten Viktor ”Sigge” Bergström, Robert Jurell och Jesper Byström. Förlusten av Byström är klart mest kännbar då han varit en tongivande spelare den gångna säsongen. Jesper ska ut på resa och tar uppehåll från all form av handboll fram till jul. Skånela hoppas kunna få med honom efter nyår eller till säsongen 18/19.

Även Robert Jurell tar ett uppehåll för att få ordning på en skadad axel, han kan tänka sig spela på lägre nivå under en tid. Viktor Bergström lånades ut till Uppsala i delar av förra säsongen, nu är det oklart vart han fortsätter. Anton Nilsson fortsätter sin karriär i Uppsala där han ska ha haft en fantastisk säsong.

olympiska spelen i Paris

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Friidrott På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

pantamera_avc_helsida
gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

connys_helsida
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

brobygget_2024
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
brobygget_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
klara_outsider
centrum_outsider_host