centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen

Skånela tappade ledningen i Alingsås

Skånela föll i Svenska Cupen mot Alingsås och lagets öde blir klart senare under söndagen.

centrum_artikel_host

Trots kalasstart med ledning 6-0 och 7-1 lyckades Skånela inte kamma hem segern mot Alingsås. Man hade även ledningen med fyra bollar i paus men Alingsås kämpar ikapp och förbi i andra. Efter en kvart in i andra är Alingsås ikapp och kort därpå även förbi. Därefter tittade man inte längre bakåt utan kunde vinna med 25-23. Skånela får nu hoppas att Önnered vinner mot Lindesberg under söndagseftermiddagen. I så fall är Skånela vidare, såvida inte Önnered vinner med 18 bollar, vilket är nödvändigt för att man ska ta sig förbi Skånela om just nu är tvåa på bättre målskillnad.

Målen
Ladan 5, Östling 3, Lindberg 3, Nilsson 3, Svarén 3, Wärnmark 2, Frank, Lindén

brobygget_2024
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

connys_helsida
mp_tack_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
mp_tack_outsider
connys
nrh_sigtuna
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
brobygget_outsider