centrum_panorama_hostshopping
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Skånela satte nykomlingen på plats

Nykomlingen AIK fick bekänna färg direkt mot förra årets topplag Skånela som vann med klara 32-27.

centrum_artikel_host

Skånela fick bege sig till Solnahallen på söndagen för match mot nykomlingen AIK med flera ex-skånelaiter i truppen och lagledningen. Det var inledningsvis jämt men sista tio minuterna av första halvlek ryckte Skånela till sig en pausledning med fem bollar, 17-12. I andra var det konstant ledning med 3-5 bollar för märstalabget och AIK var aldrig nära att komma ikapp. Iris Ganibegovic var tillbaka i laget och svarade för fyra mål. Isak Nielsen gjorde en fin match med hela sex mål och nyblivne kaptenen Anton Nilsson satte tre baljor.

Målen
Nielsen 6, Lindberg 5, Lahdo 4, Ganibegovic 4, Tapper 3, Nilsson 3, Broman 2, Lindholm 2, Svarén 2, Wärnmark 1

Läs mer: Karlsson om kommande säsong

Arlanda Väsby Legends vann SM

Innebandy I samband med Veteran-SM vann Arlanda Väsby legens klassen 45+: - Jag hade bränt en straff tidigare i turneringen så jag tänkte att jag skulle lägga den femte straffen idag så är det förmodligen avgjort innan, så behöver jag inte lägga den. Men nu fick jag lägga den och satte den över benet in i mål, sa straffhjälten Maimon Abdallah.

ica_helsida
herrallsvenskan

Skånela ny tvåa efter seger

Handboll Skånela tog en ny seger i Herrallsvenskan och är ny tvåa - i alla fall fram till tisdag: - Anfallsmässigt var det bra, men vi bränner en massa lägen, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

moderat_pan_helsida
centrum_host_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
EXTRA

Karlsson slutar efter säsongen

Handboll Skånelaikonen Jimmy Karlsson kommer lämna sitt uppdrag som herrtränare efter säsongen: - Det känns på många plan rätt för mig att fatta detta beslut just nu. Jag behöver skapa lite mer tid för familjen och handbollen tar mycket tid på kvällar och helger, säger Karlsson i ett uttalande.

connys_helsida
yrkesutbildning
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Ishockey Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

hockeyettan

Wings tillbaka i vinnarspåret

Ishockey Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

damallsvenskan

Många missar när Skånela föll

Handboll AIK besegrade Skånela under lördagen med klara 26-19 i Vikingahallen. - Överlag gör vi ingen dålig match, vi spelar ganska bra framåt men får inte hål på Catrin (Axelsson, AIK:s målvakt, reds anm), sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
centrum_outsider_host
connys
ridskola_2020_outsider
nrh
ica_outsider
pantamera_out