helsida_bostad
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Skånela satte nykomlingen på plats

Nykomlingen AIK fick bekänna färg direkt mot förra årets topplag Skånela som vann med klara 32-27.

centrum_artikel_host

Skånela fick bege sig till Solnahallen på söndagen för match mot nykomlingen AIK med flera ex-skånelaiter i truppen och lagledningen. Det var inledningsvis jämt men sista tio minuterna av första halvlek ryckte Skånela till sig en pausledning med fem bollar, 17-12. I andra var det konstant ledning med 3-5 bollar för märstalabget och AIK var aldrig nära att komma ikapp. Iris Ganibegovic var tillbaka i laget och svarade för fyra mål. Isak Nielsen gjorde en fin match med hela sex mål och nyblivne kaptenen Anton Nilsson satte tre baljor.

Målen
Nielsen 6, Lindberg 5, Lahdo 4, Ganibegovic 4, Tapper 3, Nilsson 3, Broman 2, Lindholm 2, Svarén 2, Wärnmark 1

Läs mer: Karlsson om kommande säsong

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
toppbanner
ungdomsarbete_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Toppstriden går vidare för Märsta IK och FC Arlanda. Det återstår 4-5 matcher för de flesta av bygdens lag innan serierna summeras.

Idrottsanläggningar kan få sponsrade namn

Sport Midgårdsvallen, Pinbackshallen, Ekillahallen, Ansgarsvallen... Klassiska namn på anläggningar som nu kan gå i graven när det blir möjligt för företag att köpa upp rätt till att namnge anläggningen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
arbete_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
nrh
connys