moderat_pan_nov
Foto: Skånela IF/Twitter

Skånela på vinnarspåret igen

Efter söndagens förlust är Skånela på vinnarspåret igen när man vann länsderbyt mot Tyresö med 36-32.

centrum_artikel_host

Skånela tog tag i taktpinnen direkt borta mot Tyresö och ledde med flera bollar upp under en period i första. Som mest med fem bollar. Tyresö åt sig dock ikapp och i paus var det lika, 16-16. I andra hade Tyresö vänt på steken och ledde med uddamålet fram till 15 minuter kvar. Då vaknade Skånela till liv och gjorde ett ryck från 25-25 till 31-26 inom loppet av åtta minuter. Den ledningen tappade man aldrig och slutresultatet skrevs till 36-32.

Målen
Ganibegovic 7, Broman 6, Lindholm 4, Näslund 4, Nielsen 3, Lindberg 3, Tapper 3, Svarén 2, Lahdo 2, Nilsson 1, Källemyr 1

defacto_helsida
centrum_host_helsida
dackskifte_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

connys_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

advent_kyrka_helsida
pantamera_avc_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

moderat_pan_helsida
herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

agy_oppethus
hockeyettan

Wings föll i derbyt

Ishockey 900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_outsider_host
swedol_outsider
dackskifteoutsider
kyrka_outsider_advent
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
nrh
connys