nationaldagen_pan
Foto: Skånela IF/Twitter

Skånela på vinnarspåret igen

Efter söndagens förlust är Skånela på vinnarspåret igen när man vann länsderbyt mot Tyresö med 36-32.

centrum_artikel_host

Skånela tog tag i taktpinnen direkt borta mot Tyresö och ledde med flera bollar upp under en period i första. Som mest med fem bollar. Tyresö åt sig dock ikapp och i paus var det lika, 16-16. I andra hade Tyresö vänt på steken och ledde med uddamålet fram till 15 minuter kvar. Då vaknade Skånela till liv och gjorde ett ryck från 25-25 till 31-26 inom loppet av åtta minuter. Den ledningen tappade man aldrig och slutresultatet skrevs till 36-32.

Målen
Ganibegovic 7, Broman 6, Lindholm 4, Näslund 4, Nielsen 3, Lindberg 3, Tapper 3, Svarén 2, Lahdo 2, Nilsson 1, Källemyr 1

seniormassa_pan
bygdensdag_helsida
centrum_host_helsida
kvalextra!

Skånela skrällde i Kungsbacka och skaffade sig matchboll

Sport Skånela fortsätter sin imponerande framfart i kvalet till Handbollsligan genom att vinna den andra kvalmatchen mot Aranäs och därmed ta ledningen med 2-0 i matcher. Matchen, som hölls i Kungsbacka sporthall, bjöd på spänning från början till slut inför 571 åskådare.

mp_helsida_eu
kvalextra

Skånela möter Aranäs i kvalet

Sport På torsdagen blev det klart att Skånela IF:s herrar står inför en spännande utmaning då de möter HK Aranäs i kvalet till handbollsligan.

damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Sport Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

eldsjal2024_helsida
herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Sport Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

pantamera_avc_helsida
damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Sport Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

connys_helsida
herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Sport I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nationaldag_outsider
eldsjal2024_out
bygdensdag_outsider
pantamera_out
eu_valet_outsider
centrum_outsider_host
seniormassa_outsider
nrh_sigtuna
connys
ridskola_2020_outsider