nationaldagen_pan
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela – OV Helsingborg 29-35

Det blev dubbelt Helsingborg i Vikingahallen på söndagen. Inte nog med att damerna vann så åkte även herrarna hem med två poäng i bussen tillbaka till Skåne.

centrum_artikel_host

Skånela fick en pigg start på matchen men utan utdelning. I första var man nöjda med spelet bakåt enligt tränaren Mattias Flodman. Men det var ändå gästerna som ledde med 15-12.
Vi får bra träff på vårt 5-1. Det blir lite rörigt ett tag och vi får ändra på saker, men i första är det bra bakåt hela vägen, synd att vi inte får utdelning framåt för försvarsspelet, konstaterar Flodman.

I andra rivstartar Skånela och svarar för tre raka mål. och det var 16-16 efter 34 minuter. Därefter är det jämt tills dess att vi kommer in i minut 40 när OV går ifrån med tre bollar. Det underläget repar sig Skånela inte ifrån. OV kan dryga ut och leder som mest med åtta bollar när det återstår knappa tio minuter kvar att spela. En mardrömsperiod mellan 40-50 som Skånela förlorar med 10-4. Sista tio blir sedan en transportsträcka. Anton Nilsson kostade på sig att syna det röda kortet på slutet och slutresultatet skrevs till 35-29 för OV. Gustav Näslund och Anton Nilsson blev främste målskyttar med sju mål vardera. Det var Skånelas första förlust och härnäst blir det bortamatch mot Vinslöv på lördag.

seniormassa_pan
eldsjal2024_helsida
bygdensdag_helsida
division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

centrum_host_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

connys_helsida

Sigtunakampen är tillbaka

kampsport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

mp_helsida_eu
division 6

Målrikt och intensivt möte mellan SIF-Rimbo

Fotboll En intensiv fotbollsmatch mellan Sigtuna IF-Rimbo visade sig vara en händelserik tillställning med många kort och några utvisningar. Matchen, som spelades över 90 minuter, bjöd på flera mål och en del dramatik på planen.

Imponerande insatser på internationell tävling

Fotboll President's Cup, en av världens största tävlingar som varje år hålls i olika länder, har dragit igång med full kraft. Kim Taekwondo har varit på plats sedan i torsdags och tävlingen avslutas under söndagen.

pantamera_avc_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Fotbollsfansen i Sigtuna kommun förbereder sig för en helg fylld med spänning och action när flera matcher är planerade på lokala planer. Här är en sammanfattning av de kommande matcherna:

RA19 slutade åtta på JSM

Innebandy Rosersberg Arlanda IBK's herrjuniorlag, RA19, visade prov på imponerande spel under helgens Junior-SM (JSM) och tog hem en hedrande 8:e plats i Sverige.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Redan på fredagskvällen var två av bygdens lag igång. Märsta IK spelade 1-1 mot Roslagsbro och Sigtuna IF vann borta i Uppsala mot Gränby.

division 3

Oavgjort för Märsta IK i Upplandsderbyt

Fotboll En spännande match utspelades på Midgårdsvallen i Märsta när Märsta IK mötte Roslagsbro i Division 3 Norra Svealand. Matchen slutade oavgjort, 1-1, efter en intensiv kamp på planen.

Fler ska lockas till aktivitet och idrott

Sport Region Stockholm har skapat en plan för att få fler människor att vara aktiva och idrotta. Målet är att göra befolkningen friskare, stärka gemenskapen och göra Stockholm ännu mer attraktivt.

RA19 Herrjuniorer klara för SM-slutspel

Innebandy RA19:s herrjuniorer kommer helgen 19-21 april att göra upp om SM-titeln i IFU Arena, Uppsala: - Vi har som lag haft en väldigt bra säsong där vi endast förlorat en match, säger lagkapten William Christoffersen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

bygdensdag_outsider
ridskola_2020_outsider
nationaldag_outsider
eldsjal2024_out
eu_valet_outsider
pantamera_out
connys
seniormassa_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host