Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela – OV Helsingborg 29-35

Det blev dubbelt Helsingborg i Vikingahallen på söndagen. Inte nog med att damerna vann så åkte även herrarna hem med två poäng i bussen tillbaka till Skåne.

centrum_artikel_host

Skånela fick en pigg start på matchen men utan utdelning. I första var man nöjda med spelet bakåt enligt tränaren Mattias Flodman. Men det var ändå gästerna som ledde med 15-12.
Vi får bra träff på vårt 5-1. Det blir lite rörigt ett tag och vi får ändra på saker, men i första är det bra bakåt hela vägen, synd att vi inte får utdelning framåt för försvarsspelet, konstaterar Flodman.

I andra rivstartar Skånela och svarar för tre raka mål. och det var 16-16 efter 34 minuter. Därefter är det jämt tills dess att vi kommer in i minut 40 när OV går ifrån med tre bollar. Det underläget repar sig Skånela inte ifrån. OV kan dryga ut och leder som mest med åtta bollar när det återstår knappa tio minuter kvar att spela. En mardrömsperiod mellan 40-50 som Skånela förlorar med 10-4. Sista tio blir sedan en transportsträcka. Anton Nilsson kostade på sig att syna det röda kortet på slutet och slutresultatet skrevs till 35-29 för OV. Gustav Näslund och Anton Nilsson blev främste målskyttar med sju mål vardera. Det var Skånelas första förlust och härnäst blir det bortamatch mot Vinslöv på lördag.

ica_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
wenngarn_jul_helsida
slottsby_helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Handboll Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

defacto_helsida

Wings bryter med David Lundmark

Ishockey David Lundmark, en långvarig figur i Wings organisation, går skilda vägar med A-laget. Beslutet, meddelat av sportchefen Björn Danielsson, innebär att Lundmark inte kommer att vara en del av A-lagets stab under resten av säsongen.

joes-helsida
allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Handboll Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

storemore_helsida
EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Fotboll Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

connys_helsida

Guld för Rosenberg i prestigefylld tävling

kampsport I helgen hölls Swedish Open G1 i Fyrishov, Uppsala för första gången, och evenemanget markerade en imponerande samling av världens bästa taekwondoutövare. Deltagare från hela världen, inklusive världs- och olympiska mästare, samlades för att tävla i denna prestigefyllda världsrankingtävling.

Triathlonstart i Arlandastad

Sport Svenska Triathlonförbundet har officiellt presenterat de första SM-tävlingarna för 2024, och det blir ett spännande år med två av triathlons mest klassiska lopp samt en relativt ny men omtyckt tävling. Säsongen kickar igång med Arlandastad Duathlon den 1 maj, som kommer att vara värd för SM och RM i duathlon.

herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Handboll I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

hockeyettan

Wings-Enköping 4-1: Tredje Raka Segern för Wings

Ishockey Wings tog ännu en imponerande seger i Hockeyettan Östra när de besegrade Enköping med 4-1 i en spännande match som höll fansen på sina tår under hela spelet. Detta är Wings tredje raka seger och visar att laget är i fin form.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

wnngarn_jul_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
storemore_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
joes_outsider
ica_outsider
nrh_sigtuna
connys
slottsby_outsider