sap_feb_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Skånela ny tvåa efter seger

Skånela tog en ny seger i Herrallsvenskan och är ny tvåa - i alla fall fram till tisdag: - Anfallsmässigt var det bra, men vi bränner en massa lägen, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

centrum_artikel_host

Skånela tog en programenlig seger men man lät IFK Karlskrona putsa till siffrorna på slutet. Skånela ledde stort flera gånger om i matchen, bland annat med 5-6 bollar i första, varav 14-9 i paus. I andra hade man konstant en klar ledning och med nio minuter kvar med sju bollar. Sista minuterna vinner dock gästerna med 7-2 och kan därmed putsa till siffrorna. I en tabell där målskillnad kan bli avgörande på slutet var det ett missat läge att inte dryga ut. Men två poäng in på kontot och man är tvåa till åtminstone tisdag när HF Karlskrona ska ta sig an Drott. Avgående tränaren Jimmy Karlsson konstaterar att det anfallsmässigt var bra match, men han hade gärna sett att en hel del av frilägena också renderade i mål. Nu är det dock nya tag med match borta mot Vinslöv på lördag.

Målen
Tapper 6, Lindberg 5, Broman 4, Näslund 3, Nilsson 3, Källemyr 3, Lindholm 2, Bergklint 1, Lahdo 1

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
sportlov
herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Sport I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

spedition_helsida
foraldranatverk_helsida
fritidsbanken_sportlov
herrallsvenskan

Skånelas pigga start bäddade för seger

Sport I en intensiv match i Herrallsvenskan stod Skånela och Kungälv mot varandra, och det blev en dramatisk tillställning där Skånela till sist drog det längsta strået och vann med knappa 29-28.

funkisfest_helsida
herrallsvenskan

Skånela dominerade från start till slut mot Vinslöv

Sport I en klar seger mot Vinslöv lyckades Skånela dominera matchen och stänga av sina motståndare, vilket resulterade i en slutlig poängskörd på 31-21, med en imponerande 15-5 ledning för Skånela i halvtid.

skridskodisco_helsida
connys_helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Sport Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

steningekompani_helsida
allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Sport Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Sport I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

EXTRA

Flodman lämnar Skånela

Sport Skånela IF meddelar att Mattias Flodman inte kommer att leda Skånela IF:s herrlag efter säsongen. Han har nyligen skrivit på för Handbollsligalaget Alingsås HK, en klubb han tidigare kom ifrån för 2,5 år sedan.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
skridskodisco_outsider
spedition_outsider
connys
pantamera_out
stentekompani_outsider
foraldranatverk_outsider
funkisfest_outsider