kommun_skoterska
Foto: Jamshid Jamshidi

Skånela ny tvåa efter seger

Skånela tog en ny seger i Herrallsvenskan och är ny tvåa - i alla fall fram till tisdag: - Anfallsmässigt var det bra, men vi bränner en massa lägen, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

centrum_artikel_host

Skånela tog en programenlig seger men man lät IFK Karlskrona putsa till siffrorna på slutet. Skånela ledde stort flera gånger om i matchen, bland annat med 5-6 bollar i första, varav 14-9 i paus. I andra hade man konstant en klar ledning och med nio minuter kvar med sju bollar. Sista minuterna vinner dock gästerna med 7-2 och kan därmed putsa till siffrorna. I en tabell där målskillnad kan bli avgörande på slutet var det ett missat läge att inte dryga ut. Men två poäng in på kontot och man är tvåa till åtminstone tisdag när HF Karlskrona ska ta sig an Drott. Avgående tränaren Jimmy Karlsson konstaterar att det anfallsmässigt var bra match, men han hade gärna sett att en hel del av frilägena också renderade i mål. Nu är det dock nya tag med match borta mot Vinslöv på lördag.

Målen
Tapper 6, Lindberg 5, Broman 4, Näslund 3, Nilsson 3, Källemyr 3, Lindholm 2, Bergklint 1, Lahdo 1

nrh_sigtuna
pantamera_avc_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll De flesta serier är nu färdigspelade. Märsta IK krigar på i trean för att undvika kval. Rosersbergs IK spelar sista matchen för säsongen på söndag

herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

defacto_helsida
division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

connys_helsida
adhd_kommun
centrum_host_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

mp_ute_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

ica_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

joes-helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
mp_ute_outsider
pantamera_out
nrh
kommun_skoterska_outsider
joes_outsider
swedol_outsider
ica_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
kommun_adhd_outsider